GTX 1650 ekran kartına geçiş yapılmıyor

azatemin1

Zeptopat
Daha fazla  
Benim Intel Core i5 8400 ve ekran kartı GTX1650 bir donanıma sahip bir bilgisayarım var. Benim bir nedenden dolayı monitör değiştirmem gerekti geçiş yaptığım monitör de VGA vardı. Benim ekran kartımda da VGA yoktu anakarttan çektim kabloyu monitöre sonra işim bitti monitörle kendi monitörüme geçiş yapmak istedim. Ekran kartıma bağladım HDMI girişini görüntü gelmiyor ama ekran kartının fanı her şeyi çalışıyor. Ne yapmam lazım?

Hocam görüntü almak istiyorsanız sadece ekran kartına takın kabloyu.

VGA HDMI dönüştürücü alın ve ekran kartına takın kabloyu.

Onunla alakası yok abi anakart ta onboard yaptım yani girişi oradan yaptım ama sonra monitör değiştirdim ekran kartında görüntü almak istedim ekran kartı fanı çalışıyor.
Ama gelmiyor ekran kartından anakarttan geliyor ben ekran kartından almak istiyorum.

Onunla alakası yok abi anakart ta onboard yaptım yani girişi oradan yaptım ama sonra monitör değiştirdim ekran kartında görüntü almak istedim ekran kartı fanı çalışıyor.
Ama gelmiyor ekran kartından anakarttan geliyor ben ekran kartından almak istiyorum.
Dostum ekran kartı varsa anakartla bi işin yok demek istemiştim. Fotoğraf atma şansın var mı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı