damacanaborusu Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş nasıl başarmış biri söyleyebilir mi? İmkanı var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş nasıl başarmış biri söyleyebilir mi? İmkanı var mı?
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 22 Aralık 2023 #2 1000 serisi DLSS desteklemiyor, driver güncellemesi ile eklenebilecek bir özellik değil. Oyunun ayarlarında görünüyordur sadece diye düşünüyorum.
1000 serisi DLSS desteklemiyor, driver güncellemesi ile eklenebilecek bir özellik değil. Oyunun ayarlarında görünüyordur sadece diye düşünüyorum.
Arthurmorgan313 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 661 Çözümler 3 22 Aralık 2023 #3 damacanaborusu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş nasıl başarmış biri söyleyebilir mi? İmkanı var mı? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok yanlış bilgilendirici video.
damacanaborusu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu arkadaş nasıl başarmış biri söyleyebilir mi? İmkanı var mı? Genişletmek için tıkla... İmkanı yok yanlış bilgilendirici video.
damacanaborusu Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2023 #4 tarnished dedi: 1000 serisi DLSS desteklemiyor, driver güncellemesi ile eklenebilecek bir özellik değil. Oyunun ayarlarında görünüyordur sadece diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS konusunda benim de fikrim aynı fakat ışın izleme tarafından düşüncen nedir?
tarnished dedi: 1000 serisi DLSS desteklemiyor, driver güncellemesi ile eklenebilecek bir özellik değil. Oyunun ayarlarında görünüyordur sadece diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... DLSS konusunda benim de fikrim aynı fakat ışın izleme tarafından düşüncen nedir?
tarnished Megapat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 788 Çözümler 7 22 Aralık 2023 #5 damacanaborusu dedi: DLSS konusunda benim de fikrim aynı fakat ışın izleme tarafından düşüncen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ışın izlemeyi zaten desteklemiyor. Videoda da ışın izlemeyle alakalı bir şey göremedim. DLSS ile RTX'i karıştırıyor olabilir misiniz?
damacanaborusu dedi: DLSS konusunda benim de fikrim aynı fakat ışın izleme tarafından düşüncen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ışın izlemeyi zaten desteklemiyor. Videoda da ışın izlemeyle alakalı bir şey göremedim. DLSS ile RTX'i karıştırıyor olabilir misiniz?
damacanaborusu Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #6 tarnished dedi: Hocam ışın izlemeyi zaten desteklemiyor. Videoda da ışın izlemeyle alakalı bir şey göremedim. DLSS ile RTX'i karıştırıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Videodan bağımsız konuşmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazı kişiler zor olsa da açabilmiş.
tarnished dedi: Hocam ışın izlemeyi zaten desteklemiyor. Videoda da ışın izlemeyle alakalı bir şey göremedim. DLSS ile RTX'i karıştırıyor olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Videodan bağımsız konuşmuştum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bazı kişiler zor olsa da açabilmiş.