Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.219 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #11 Hocam bu sene muhtemelen 1050'nin yeni nesil oyunları oynatmadaki son senesi diye düşünüyorum. Önümüzdeki sene de 1650 işlevini kaybeder. Bence gerek var.
Hocam bu sene muhtemelen 1050'nin yeni nesil oyunları oynatmadaki son senesi diye düşünüyorum. Önümüzdeki sene de 1650 işlevini kaybeder. Bence gerek var.
Kratosun Veliahtı Decapat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 899 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2023 #12 Naxwer dedi: Bu sistem beni kaç yıl götürür hocam ortalama Genişletmek için tıkla... Bayağı götürür hocam
Naxwer dedi: Bu sistem beni kaç yıl götürür hocam ortalama Genişletmek için tıkla... Bayağı götürür hocam
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 16 Şubat 2023 #13 Naxwer dedi: Bu sistem beni kaç yıl götürür hocam ortalama Genişletmek için tıkla... Çok sağlam sistem hocam 5 yıldan aşağı götürmez.
Naxwer dedi: Bu sistem beni kaç yıl götürür hocam ortalama Genişletmek için tıkla... Çok sağlam sistem hocam 5 yıldan aşağı götürmez.