ASUS ROG STRIX G15 G513IHHN002 model laptop kullanıyorum. Bugün NVIDIA GeForce Experience üzerinden ekran kartımı güncelledim. 1 saat FIFA 21 oynadım, hiçbir sorun yoktu sonra oyundan çıkmadan laptopu o şekilde bıraktım ve geldiğimde oyundan çıktım. Ekran görseldeki gibiydi. Cihazı yeniden başlattım ama sorun devam ediyor. Neden olabilir ve ne yapmam gerek? Ayrıca FIFA 21 oynarken ara yüzde bazen kendiliğinden oyundan atıyor. Hatada GTX 1650 vs. bir şeyler yazıyor.
Evet denedim. Sorun devam ediyor. Bu sorunla ilgili daha önce yine karşılaşmıştım ve sanırım ekran kartını silip yeniden yükleyerek çözülmüştü. Emin değilim ama.
Evet denedim. Sorun devam ediyor. Bu sorunla ilgili daha önce yine karşılaşmıştım ve sanırım ekran kartını silip yeniden yükleyerek çözülmüştü. Emin değilim ama.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Hocam cihazı eylülde aldım. Garantisi devam ediyor ama Artvin'de yaşadığım ve garantiye verirsem uzun bir süre laptopsuz kalacağım için vermek de istemiyorum. Ben bu hatayla çok karşılaştım. Normalde hayalet ekran hatası durumunda cihazı tamamen değişim mi yapıyorlar yoksa sadece ekranımı değişiyorlar ?
Hocam cihazı Eylül'de aldım. Garantisi devam ediyor ama Artvin'de yaşadığım ve garantiye verirsem uzun bir süre laptopsuz kalacağım için vermek de istemiyorum. Ben bu hatayla çok karşılaştım. Normalde hayalet ekran hatası durumunda cihazı tamamen değişim mi yapıyorlar yoksa sadece ekranımı değişiyorlar?