GTX 1650 Ekran Kartlı ASUS TUF Laptopta FPS Sorunu

• Konuyu başlatan Xentum
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.360

Xentum

Hectopat
Merhabalar. ASUS'un TUF model 1650 ekran kartlı bir laptobunu aldım. Windows ve driver güncellemelerini yaptım fakat LOL'de 5 FPS alıyorum. Sorun nedir acaba? Yani oyun oynayamıyorum. Neyi eksik yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA ayarlarına bir göz atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar. ASUS'un TUF model 1650 ekran kartlı bir laptobunu aldım. Windows ve driver güncellemelerini yaptım fakat LOL'de 5 FPS alıyorum. Sorun nedir acaba? Yani oyun oynayamıyorum. Neyi eksik yaptım?
Driverları kaldır tekrar oynamayı dene veya başka versiyon driver yükle
asus x555y model laptobum var driver güncelleyince oyunlarda saçma şekilde düşük fps oluyordu masaüstü bile kasıyordu belki sende de öyledir

Temiz bir windows kurulumu yapın. Windows kurulduktan sonra güncelleştirmelerin hepsini yükleyin. Hata verecek güncelleştirmeler sırasında cihazı yeniden başlatıp güncelleştirmeleri kurmaya devam edin. Güncelleştirmeler bittikten sonra Directx 9 ve Directx 11 sürümlerini kurun. Bunların kurulum aşamasında net framework 3.5 kurulmasını isteyecek tüm kurulumları yapın. Sonrasında Asus'un resmi sitesinde sizin cihazının modelini seçerek önce Chipset sonrasında VGA driverını indirip kurun. Kurulum aşamasında otomatik driver yükleyici program kullanmayın. Bu şekilde oyunlarda denemenizi tavsiye ediyorum. Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı