Çözüldü GTX 1650 ETS 2 düşük FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Merhaba. RDR2'de bile orta ayarlarda 50-60 FPS arası alırken ETS 2'de 40 FPS alıyorum. V-Sync kapalı, ayarlar orta hatta bazıları düşük. GPU kullanımı %90 üstü, CPU ise %40'ı geçmiyor. Ne yapabilirim?
GTX 1650, i5 9400F, 16 GB RAM.
Not: Oyunu DirectX ile başlatıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ölçeklendirme % kaç?

ETS'de ölçeklendirme ayarı FPS katili. %100'de tutun mümkünse.
Yaklaşık 7-8 ay önce ETS 2'ye güncelleme geldi o güncellemede sistem gereksinimleri güncellendi bu sebeple bu sorunu yaşıyor olabilirisniz.
ETS'nin o kadar ağır bir oyun olduğunu düşünmüyorum ve sistemimin de rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum. RDR2'de 60-70 FPS alan bir sistemin ETS'de 40 FPS alması mantıksız.

ETS'nin o kadar ağır bir oyun olduğunu düşünmüyorum ve sistemimin de rahatlıkla kaldırabileceğini düşünüyorum. RDR2'de 60-70 FPS alan bir sistemin ETS'de 40 FPS alması mantıksız.

Güncellemeden sonra optimizasyonu bozuldu oyunun önceden senin sistemine benzer bir sistem kullanıyordum seninle aynı sorunu yaşıyordum.

Mod kullanıyor musunuz? Moddan olabilir. Oyunun düşük ayarlarını da ortaya çekin, ekran kartı kullanımını arttırmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…