Steam versiyonunu oynuyorum. Ultra ayarlarda çok drop yiyor. Ve 8 GB RAM var neredeyse tamamını kullanıyor. Sorun RAM'ler mi ekran kartı mı yoksa Steam optimizasyonu mu? (İşlemci i5 11th)
Aynı sisteme sahibim. Oyun Ultra'da drop giriyor bende de muhtamelen ramdan ötürü. Ancak Yüksek ayarlarda 70-80 FPS veriyor bende. Yüksek-Orta grafiklere alıp oynayın veya ram takviyesi yapın.
(Ultra'da 60 FPS civarı ancak drop sorunu var.)
Steam versiyonunu oynuyorum. Ultra ayarlarda çok drop yiyor. Ve 8 GB RAM var neredeyse tamamını kullanıyor. Sorun RAM'ler mi ekran kartı mı yoksa Steam optimizasyonu mu? (İşlemci i5 11th)
Aynı sisteme sahibim. Oyun Ultra'da drop giriyor bende de muhtemelen RAM'dan ötürü. Ancak Yüksek ayarlarda 70-80 FPS veriyor bende. Yüksek-Orta grafiklere alıp oynayın veya RAM takviyesi yapın.
(Ultra'da 60 FPS civarı ancak drop sorunu var.)
GTX 1650 o kadar da kötü bir GPU değil. Ultra'da 60 FPS ve üzeri verebiliyor inanmıyorsan kanıtlarım. Sadece muhtamelen Ram'dan ötürü drop sorunu var ki aynı sorunu Forza Horizon 5'te de yaşadım. Onda da Yüksek'te oynarken ram uyarısı veriyordu.
Dynamic Render Quality: High olarak ayarladım. Kendi kendine ayarlıyor sanırsam grafikleri.
GTX 1650 o kadar da kötü bir GPU değil. Ultra'da 60 FPS ve üzeri verebiliyor inanmıyorsan kanıtlarım. Sadece muhtemelen RAM'dan ötürü drop sorunu var ki aynı sorunu Forza Horizon 5'te de yaşadım. Onda da Yüksek'te oynarken RAM uyarısı veriyordu.
Steam versiyonunu oynuyorum. Ultra ayarlarda çok drop yiyor. Ve 8 GB RAM var neredeyse tamamını kullanıyor. Sorun RAM'ler mi ekran kartı mı yoksa Steam optimizasyonu mu? (işlemci i5 11th)