- RAM
- 8gb
- Ekran kartı
- Gtx 1650
- İşlemci
- i5 11th
Steam versiyonunu oynuyorum. Ultra ayarlarda çok drop yiyor. Ve 8 GB RAM var neredeyse tamamını kullanıyor. Sorun RAM'ler mi ekran kartı mı yoksa Steam optimizasyonu mu? (İşlemci i5 11th)
Evet High. İnanmıyorsan bu videoyada bakabilirsin.
dakika :6:39.
(50-60 FPS arası dolanıyor.)
Ahahahah. Evet orası biraz öyle olmuş. Eh bu ekran kartından da 3080 performansı bekleyemeyiz ya :].İzledim texture dışında ne varsa low'a çekmişYine de fena değil güzelmiş performansı.
Zamanında 3050 ile highda 60 alıyordum da, gtx 1650 bu kadar güçlü değildir ya diye düşündüm. O yüzden sormuştum. Haklısın 3080'i aldırmayanlar utansınAhahahah. Evet orası biraz öyle olmuş. Eh bu ekran kartından da 3080 performansı bekleyemeyiz ya :].
Sorun hem RAM hem ekran kartı, dropların sebebi RAM, düşük FPS'in sebebi GTX 1650. o ekran kartıyla Forza'yı ultrada akıcı oynayamazsınız.
VRAM'iniz az hocam.
Aynen GTX 1650 çok iyi ve yeterli bir GPU. Her oyunu yüksek grafiklerde rahat oynarsın. Tamamen haklısınGerçekten boş yapıyorsun bir şey bildiğin yok GTX 1650 gayet yeterli ve güzel bir GPU.
Hayır VRAM gayet yeterli ve iyi sorun RAM'de GTX 1650 gayet yeterli bir GPU.
Aynen GTX 1650 çok iyi ve yeterli bir GPU. Her oyunu yüksek grafiklerde rahat oynarsın. Tamamen haklısın![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.