GTX 1650 Gaming ile mining yapmak

Daha fazla  
Öncelikle selamlar ekran kartım bu model. Mining işine girmek istiyorum. Mining için Ravencoin kazmayı planlıyorum. Daha önce yapmış arkadaşlardan GTX 1650 için overclock ayarlarını ve kullandıkları mining programını paylaşmalarını rica ediyorum.

Çok bilgim yok ama kimsenin overclock ayarlarını bedava paylaşacağını düşünmüyorum. Tabi paylaşan olursa sizin için ne âlâ.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben olsam o kartla girmezdim bu işe. Çok fazla kazandıracağını sanmıyorum karta yazık.

Mining için değil de değersiz coinleri kazmak için yapabilirsin mesela turtlecoin günde 1000 tane kazarsın senin kartla şu an değeri 0.003'lerde bir şey belki 20 yıl sonra 1 TL olur yadayeni HDD ile madencilik çıktı ona da bakabilirsin yani demek istediğim o kart sana pek para bırakmaz onun yerine yatırımlık minik coinleri kaz.

7/24 çalıştırırsanız bugünün şartlarında elektrik hariç 300 TL gibi bir şey bırakır.

4 GB kartlarla mining'te kazanılmıyor. Kazanılırsa RX 580 4GB RX 5500XT 4GB falan kazandırır yani en güçlü 4GB kartlar kazandırır. O da çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…