tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.875 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #11 memuli dedi: 2700 TL işlemci R5 2600X veya 5500. 3 bin civarı Genişletmek için tıkla... +300 ekleyip tepe model olmasa da galax, gainward, inno gibi markaların rtx 2060 ını alabilirsin. Şayet ben öyle yaptım.
memuli dedi: 2700 TL işlemci R5 2600X veya 5500. 3 bin civarı Genişletmek için tıkla... +300 ekleyip tepe model olmasa da galax, gainward, inno gibi markaların rtx 2060 ını alabilirsin. Şayet ben öyle yaptım.
M memuli Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 117 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #12 Ferhat D dedi: Oyunlardaki performansı ne oynadığına bağlı bana göre kötü bir kart. FPS oyunlarında üzmez verir istediğini ama gidipde Last of Us oynarsan sinirin bozula bozula oynarsın. Yeni nesil oyunlar için bitik kart. Genişletmek için tıkla... Oynayacağım oyunlar, FiveM, Pubg, TruckersMP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartırmı acaba bu oyunlarda.
Ferhat D dedi: Oyunlardaki performansı ne oynadığına bağlı bana göre kötü bir kart. FPS oyunlarında üzmez verir istediğini ama gidipde Last of Us oynarsan sinirin bozula bozula oynarsın. Yeni nesil oyunlar için bitik kart. Genişletmek için tıkla... Oynayacağım oyunlar, FiveM, Pubg, TruckersMP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartırmı acaba bu oyunlarda.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.875 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #13 memuli dedi: Şehir içi alacağım buradada çok fazla ekran kartı yok 2. el. Genişletmek için tıkla... 2.5 a bağla al gaming x güzel seri. memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, Pubg, TruckersMP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartırmı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yapmaz.
memuli dedi: Şehir içi alacağım buradada çok fazla ekran kartı yok 2. el. Genişletmek için tıkla... 2.5 a bağla al gaming x güzel seri. memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, Pubg, TruckersMP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartırmı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yapmaz.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.208 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #14 tahtakapı dedi: 2.5'a bağla al Gaming X güzel seri. Genişletmek için tıkla... Hocam 1650 etmez o kadar. memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, PUBG, Truckers MP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartır mı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Bende RX570 Gaming X var dı ki o 1650'den daha güçlü, onda bile FiveM'de 45-50FPS geçemedim.
tahtakapı dedi: 2.5'a bağla al Gaming X güzel seri. Genişletmek için tıkla... Hocam 1650 etmez o kadar. memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, PUBG, Truckers MP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartır mı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Bende RX570 Gaming X var dı ki o 1650'den daha güçlü, onda bile FiveM'de 45-50FPS geçemedim.
E EATH2021 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 529 Çözümler 1 11 Temmuz 2023 #15 memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, PUBG, Truckers MP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartır mı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çıkartmasa bile ileride başka bir oyun oynamak istersiniz oynatmaz bence bütçeyi biraz artırmaya çalışın.
memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, PUBG, Truckers MP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartır mı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çıkartmasa bile ileride başka bir oyun oynamak istersiniz oynatmaz bence bütçeyi biraz artırmaya çalışın.
Ferhat D Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1.251 Çözümler 1 11 Temmuz 2023 #16 memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, PUBG, Truckers MP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartır mı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... FiveM ve PUBG de üzer. Geri kalanları rahat oynarsın.
memuli dedi: Oynayacağım oyunlar, FiveM, PUBG, Truckers MP, Assetto Corsa gibi sorun çıkartır mı acaba bu oyunlarda. Genişletmek için tıkla... FiveM ve PUBG de üzer. Geri kalanları rahat oynarsın.
M memuli Decapat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 117 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #17 SEMIKAANCAKIR dedi: Hocam 1650 etmez o kadar. Bende RX570 Gaming X var dı ki o 1650'den daha güçlü, onda bile FiveM'de 45-50FPS geçemedim. Genişletmek için tıkla... Aslında dün FiveM'de ufak bir test ettim 220 kişilik bir sunucuda yüksek ayarlarda ortalama 70 FPS'lerde.
SEMIKAANCAKIR dedi: Hocam 1650 etmez o kadar. Bende RX570 Gaming X var dı ki o 1650'den daha güçlü, onda bile FiveM'de 45-50FPS geçemedim. Genişletmek için tıkla... Aslında dün FiveM'de ufak bir test ettim 220 kişilik bir sunucuda yüksek ayarlarda ortalama 70 FPS'lerde.
Süleyman Pro Hectopat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 3.501 Çözümler 3 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek erbabi 11 Temmuz 2023 #18 Arkadaşların dediği gibi FiveM ve Pubg için yetersiz bir kart.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.875 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #19 SEMIKAANCAKIR dedi: Hocam 1650 etmez o kadar. Bende RX570 Gaming X var dı ki o 1650'den daha güçlü, onda bile FiveM'de 45-50FPS geçemedim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah etmez ama sanırım arkadaşın ilk kart alış-verişi yakınından alcak sorun çıkmaz. Diğer türlü kargo zart zırt insan yoruluyor.
SEMIKAANCAKIR dedi: Hocam 1650 etmez o kadar. Bende RX570 Gaming X var dı ki o 1650'den daha güçlü, onda bile FiveM'de 45-50FPS geçemedim. Genişletmek için tıkla... Eyvallah etmez ama sanırım arkadaşın ilk kart alış-verişi yakınından alcak sorun çıkmaz. Diğer türlü kargo zart zırt insan yoruluyor.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.208 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #20 memuli dedi: Aslında dün FiveM'de ufak bir test ettim 220 kişilik bir sunucuda ortalam 70 FPS'lerde. Genişletmek için tıkla... Yine de o paraya o kart alınmaz. Hangi şehirdesiniz? Param Güvende ile şehir dışından 1660 Ti alın derim 2 gün iade hakkınız olur. tahtakapı dedi: Eyvallah etmez ama sanırım arkadaşın ilk kart alış-verişi yakınından alacak sorun çıkmaz. Diğer türlü kargo zart zırt insan yoruluyor. Genişletmek için tıkla... Doğru ama şahsen yorulmayı kazıklanmaya terci hederim.
memuli dedi: Aslında dün FiveM'de ufak bir test ettim 220 kişilik bir sunucuda ortalam 70 FPS'lerde. Genişletmek için tıkla... Yine de o paraya o kart alınmaz. Hangi şehirdesiniz? Param Güvende ile şehir dışından 1660 Ti alın derim 2 gün iade hakkınız olur. tahtakapı dedi: Eyvallah etmez ama sanırım arkadaşın ilk kart alış-verişi yakınından alacak sorun çıkmaz. Diğer türlü kargo zart zırt insan yoruluyor. Genişletmek için tıkla... Doğru ama şahsen yorulmayı kazıklanmaya terci hederim.