GTX 1650 GDDR6 alınır mı?

Kusura bakmayın ama o kadar fps testi izledim hiçbir kartın (oyunlarda dahi) 55 derecede gezdiğini görmedim.

Ne anlama geliyor acaba? Bilmediğim için soruyorum
Şimdi kimin söylediği doğru benim iyice kafam karıştı?

RX 580/590'dan daha performanslı bir kartı 4 GB ile neden sınırlandırıyorsun? 8 GB (model olarak) bu kartın kullanabileceği bir miktar. Eğer 6 ve 8 GB olarak piyasaya çıksaydı dediğin doğru olurdu ama bu şekilde yanlış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

75 derece çok normal bu neyin kafası bir ekran kartı yük altında 90 dereceye dayanır ideal sıcaklık ise 60 ile 80 derecedir.

Anlatım bozukluğu yapmış oluyorsunuz, millet zaten anlıyor diye her istediğim kelimeyi kafama göre kullanayım öyleyse

Hocam koskoca firmalar kartların 75 derecede çalışmasında bir sakınca görmüyor ama siz uzak duruyorsunuz Siz bilirsiniz ne diyeyim. Her neyse, 5500XT'nin 1650S'den daha uzun ömürlü olduğunu düşünüyorum ve arkadaşa da 5500XT 8GB almasını öneriyorum.
Kusura bakmayın ama o kadar fps testi izledim hiçbir kartın (oyunlarda dahi) 55 derecede gezdiğini görmedim.
55 derece az mı çok mu sizin için anlayamadım?

Ve bu kart Max 70 derece görüyor.

Hocam kısaca RX 5500 XT 4 GB sizin attığınız karttan iyi. F/P aslında tam olarak ama bazen 4 GB RAM'i yetmeyebilir ya 4 GB RAM kullanacak şekilde ayar yapıp bunu alın (tavsiye) ya da üstüne para ekleyip istediğiniz kartın uygun VRAM'li olanını alın. Sıcaklık olarak da test videoları var tüm kartların 65-80 dereceler gayet normaldir. 81 için bir şey söyleyemem. 54'e inanamıyorum açıkçası o kart %60^larda çalışıyordur yüksek ihtimalle. Ama kanıt bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…