GTX 1650 GPU kullanımı düşük

Morcivert.exe

Hectopat
Bilgisayar ilk geldiğinde ekran kartı kullanımına bakmamıştım ama RDR2'de ve Bannerlord'da şu an kullandığım ayarlarda 50 60 gibi gayet iyi bir FPS alıyordum. Bu aralar ekran kartı kullanımı aşırı azaldı. Aynı FPS'i alsam sıkıntı yok dediğim gibi. Aynı ayarlarda şu an 15-20 FPS alıyorum ve ekran kartı kullanımı bazen 75 oluyor ama genellikle 20-30 civarında geziyor. Bir kez overclock yaptım aşırı ufak düzeyde ama 10 dk sonra geri aldım ki ondan sonra da sıkıntı yoktu. Nedensiz yere son haftalarda başladı bu olay. (Söylediğim oyunlar sadece örnekti, diğer oyunlar da böyle.)
  • GTX 1650
  • i7 2600K
  • 16 GB DDR3 RAM
  • 400W PSU

Driver kontrol et istersen.

Hocam şu anki driver NVIDIA 531.68 güncel bir sürüm daha gelmiş onu yapacağım da benim kafamda 2 soru var bir arkadaş forumda SSD aldıktan sonra GPU kullanımının düştüğünden bahsetmiş ben de SSD aldım yakın zmaanda bir de NVIDIA Denetim Masası performans ayarlarını yaptığım zaman ile bu düşüş aynı zamana denk geliyor acaba NVIDIA ayarlarını sıfırlasam düzelir mi?

İşlemci sıcaklığına hiç bakmamıştım. Hemen deniyorum

ama ram ve işlemci kullanımı %70i geçmedi hiç

işlemci bannerlordda 55-60 derece ayarında geziyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…