GTX 1650 GPU kullanımı en ufak oyunda %100 oluyor

Cyborg626

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi cyberhook gibi az sistem isteyen bir oyunda GTX 1650 ekran kartım 100% oluyor ve çok rahatsız edici bir kasma oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 kullanması iyi bir şey. Ayrıca dediğiniz oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde GTX 970 var ki bu kart 1650 ile eşittir.

Yani ekran kartın gereken bütün gücü oyuna veriyor. İşlemci kullanımın kaçtı?

Tamam 100% olması iyi birşey olabilir ama oyun kasıyor laptopumun sitesinden baktım 100% olursa kasar diyor ve zaten oyunum kasıyor.
Yani ekran kartın gereken bütün gücü oyuna veriyor. İşlemci kullanımın kaçtı?
İşlemci sıkıntı değil %50 ye gelmiyor.

Tamam 100% olması iyi birşey olabilir ama oyun kasıyor laptopumun sitesinden baktım 100% olursa kasar diyor ve zaten oyunum kasıyor.

Yanlış bilgi. Ekran kartı kullanımı eğer %10 falan olursa oyun kasar. %100 olması gerek. Oyun ayarlarını düşürün isterseniz o yüzden kasıyordur.

Olması gereken budur. Mesajımı okursanız orada açıkladım zaten. Ayarları düşürün biraz kasma varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…