GTX 1650 GTA 5'de FPS düşmesi

Ramden değildir bence de arkadaşlarımda 8gb kullanıyorlar sorun yaşamıyorlar. Muhtemelen işlemci darboğazı afterburner ile takip etmeni tavsiye ederim. Ayarları yükseltip deneyebilirsin.
i3 10100F'den bahsediyoruz. Donanım konusunda pek bilginiz yok. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

i3 10100F'den bahsediyoruz. Donanım konusunda pek bilginiz yok. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Donanım konusunda bilgim olmadığıyla alakası yok.Bu şekilde tepki vermenize gerek yok. Yazımı okuduysan ayarlar düşükse darboğaz ihtimali olabilir dedim.

Donanım konusunda bilgim olmadığıyla alakası yok.Bu şekilde tepki vermenize gerek yok. Yazımı okuduysan ayarlar düşükse darboğaz ihtimali olabilir dedim.
İhtimali olabilir demedin, muhtemelen dedin. Ayarları arttırıp deneyin dedin, ondan oluyor olabilir demedin.

İhtimali olabilir demedin, muhtemelen dedin. Ayarları arttırıp deneyin dedin, ondan oluyor olabilir demedin.
Muhtemelen demekte aynı şeydir zaten ne dediğimi iyi biliyorum. Ayarları yükseltmekten bahsediyorsam zaten konu sahibi kişinin ayarları düşükse diye tavsiyede bulunuyorum. İlginçsiniz gerçekten.

RAM ya da ısınma kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum. 8 GB RAM yetmiyor artık GTA 5'e. 9'a kadar çıkıyor RAM kullanımı.

Isınma ile ilgili olabilir ama 8GB RAM GTA 5'e yeterli.

Yaklaşık 40 dk falan takıldım böyle sonuçlar.

Dosya Ekleri

• 2.png
    547,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…