hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #11 Odyofil dedi: Hiç yaşayan görmedim bende, bir ilksiniz. İnternette biraz araştırdım, birden fazla ekran kullananlarda da aynı güç kullanımı oluşabiliyormuş. Size tavsiyem DDU ile sürücünüzü kaldırıp temiz kurulum yapmanız. Genişletmek için tıkla... Tek ekran kullanıyorum ve televizyon. Deneyeceğim dediğinizi teşekkürler. Aslında televizyon sebep veriyor diye düşündüm bu kadar Watt'a.
Odyofil dedi: Hiç yaşayan görmedim bende, bir ilksiniz. İnternette biraz araştırdım, birden fazla ekran kullananlarda da aynı güç kullanımı oluşabiliyormuş. Size tavsiyem DDU ile sürücünüzü kaldırıp temiz kurulum yapmanız. Genişletmek için tıkla... Tek ekran kullanıyorum ve televizyon. Deneyeceğim dediğinizi teşekkürler. Aslında televizyon sebep veriyor diye düşündüm bu kadar Watt'a.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #12 hknekinci dedi: Tek ekran kullanıyorum ve televizyon. Deneyeceğim dediğinizi teşekkürler. Aslında televizyon sebep veriyor diye düşündüm bu kadar Watt'a. Genişletmek için tıkla... 1080p ise alakasız bence.
hknekinci dedi: Tek ekran kullanıyorum ve televizyon. Deneyeceğim dediğinizi teşekkürler. Aslında televizyon sebep veriyor diye düşündüm bu kadar Watt'a. Genişletmek için tıkla... 1080p ise alakasız bence.
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #13 Odyofil dedi: 1080p ise alakasız bence. Genişletmek için tıkla... 1080p
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #14 hknekinci dedi: 1080p Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birinin başına şöyle bir şey gelmiş.
hknekinci dedi: 1080p Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birinin başına şöyle bir şey gelmiş.
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #15 Odyofil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birinin başına şöyle bir şey gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yok bende öyle bir şey olmadı.
Odyofil dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Birinin başına şöyle bir şey gelmiş. Genişletmek için tıkla... Yok bende öyle bir şey olmadı.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #16 hknekinci dedi: Yok bende öyle bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Sesi HDMI ile mi veriyorsunuz TV'ye?
hknekinci dedi: Yok bende öyle bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Sesi HDMI ile mi veriyorsunuz TV'ye?
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #17 Odyofil dedi: Sesi HDMI ile mi veriyorsunuz TV'ye? Genişletmek için tıkla... HDMI ile.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #18 hknekinci dedi: HDMI ile. Genişletmek için tıkla... Rica etsem aygıt yöneticisinden sesi devre dışı bırakıp bir daha güç tüketimine bakar mısınız?
hknekinci dedi: HDMI ile. Genişletmek için tıkla... Rica etsem aygıt yöneticisinden sesi devre dışı bırakıp bir daha güç tüketimine bakar mısınız?
hknekinci Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 594 Çözümler 3 Yer Yunusemre/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #19 Odyofil dedi: Rica etsem aygıt yöneticisinden sesi devre dışı bırakıp bir daha güç tüketimine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Değişmedi sonuç. Acaba inç ile mi alakalı?
Odyofil dedi: Rica etsem aygıt yöneticisinden sesi devre dışı bırakıp bir daha güç tüketimine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Değişmedi sonuç. Acaba inç ile mi alakalı?
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #20 hknekinci dedi: Değişmedi sonuç. Acaba inç ile mi alakalı? Genişletmek için tıkla... Sanmam.