GTX 1650 güncellemeden sonra no signal hatası

sarbon06

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler. Ben 2019'da toplama PC aldım. Ağustos 2020'a kadar güncelleme yaparken sorun olmuyordu. Bu tarihten sonra güncelleme yapmaya başladığımda no signal hatası almaya başladım. Güncelleme yaptıktan sonra başlattığım da no signal yazısı çıkıyor monitör de kasa çalışıyor ekran çalışmıyor. Resetlediğim de açılıyor onun harici açılmıyor. Ancak güncellediğim sürümü silersem sorun olmuyor. Ya güncelleme yapıp her ilk açtığımda reset atıp öyle girmem gerekiyor ya güncelleme yapmamalıyım. Bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi günler. Ben 2019'da toplama PC aldım. Ağustos 2020'a kadar güncelleme yaparken sorun olmuyordu. Bu tarihten sonra güncelleme yapmaya başladığımda no signal hatası almaya başladım. Güncelleme yaptıktan sonra başlattığım da no signal yazısı çıkıyor monitör de kasa çalışıyor ekran çalışmıyor. Resetlediğim de açılıyor onun harici açılmıyor. Ancak güncellediğim sürümü silersem sorun olmuyor. Ya güncelleme yapıp her ilk açtığımda reset atıp öyle girmem gerekiyor ya güncelleme yapmamalıyım. Bu sorunu nasıl giderebilirim yardımcı olabilir misiniz?

Garantin devam ediyorsa gönder hemen. Etmiyorsa GeForce Experience'yi kaldırıp restart yapın tekrar yükleyin bir ihtimal düzelebilir.

tamamen sildim yükledim olmadı.. format çektim olmadı.. kabloları değiştim olmadı.. bios update yaptım olmadı.. olabilecek her yolu denedim olmadı.. ağustos ayındaki driver i kurduğumda sıkıntı ortadan kalkıyor.. ama ağustos tan sonraki driverlerden birini kurduğumda ilk açılımda no signal yazıyor ama kasa çalışıyor.. resetlersem açılıyor.. şuan vatan ile iletişime geçtim getirin 48 saat inceleme yapılıp sorunu bulmaya çalışıcaz dediler..

Tamamen sildim yükledim olmadı. Format çektim olmadı. Kabloları değiştim olmadı. BIOS Update yaptım olmadı. Olabilecek her yolu denedim olmadı. Ağustos ayındaki driver i kurduğumda sıkıntı ortadan kalkıyor. Ama ağustos'tan sonraki driverlerden birini kurduğumda ilk açılımda no signal yazıyor ama kasa çalışıyor. Resetlersem açılıyor. Şu an Vatan ile iletişime geçtim getirin 48 saat inceleme yapılıp sorunu bulmaya çalışıcaz dediler.

Hocam bende götürdüm ekran kartını garantiye yollamak tek. Çözüm sanırım çünkü güncellemeden sonra değince böyle bir sorunu hiç duymamıştık deyip kestirip atıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı