Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #2 Alınır. Ortalama 3 4 yıl gider.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 18 Haziran 2022 #3 Jeggıd dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz oyunları rahatça oynatır kullanıma göre süresi 4 yılı var.
Jeggıd dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz oyunları rahatça oynatır kullanıma göre süresi 4 yılı var.
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #4 Jaewyn dedi: Alınır. Ortalama 3 4 yıl gider. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemci dışında ki parçalar nasıl.
Jaewyn dedi: Alınır. Ortalama 3 4 yıl gider. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemci dışında ki parçalar nasıl.
Rolex56 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 444 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #5 Jaewyn dedi: Alınır. Ortalama 3 4 yıl gider. Genişletmek için tıkla... 3 4 yıldan fazla gider CS:GO zaten cok güncelleme almıyor diye biliyorum Valorant konusunda bir şey diyemem.
Jaewyn dedi: Alınır. Ortalama 3 4 yıl gider. Genişletmek için tıkla... 3 4 yıldan fazla gider CS:GO zaten cok güncelleme almıyor diye biliyorum Valorant konusunda bir şey diyemem.
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #6 Rolex56 dedi: 3 4 yıldan fazla gider CS:GO zaten cok güncelleme almıyor diye biliyorum Valorant konusunda bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Genel olarak dedim. Sadece CS oynayacaksa 5 -6 yılı devirir.
Rolex56 dedi: 3 4 yıldan fazla gider CS:GO zaten cok güncelleme almıyor diye biliyorum Valorant konusunda bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Genel olarak dedim. Sadece CS oynayacaksa 5 -6 yılı devirir.
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #7 HONDA VTEC 1.6 dedi: Dediğiniz oyunları rahatça oynatır kullanıma göre süresi 4 yılı var. Genişletmek için tıkla... Hocam peki biraz daha yukarı çıksak mesela. Warzone. Fortnite Fh 5 PUBG gibi oyunları 1080p orta-yüksek ayarlarda oynatır mı?
HONDA VTEC 1.6 dedi: Dediğiniz oyunları rahatça oynatır kullanıma göre süresi 4 yılı var. Genişletmek için tıkla... Hocam peki biraz daha yukarı çıksak mesela. Warzone. Fortnite Fh 5 PUBG gibi oyunları 1080p orta-yüksek ayarlarda oynatır mı?
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.609 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #8 Jeggıd dedi: Ekran kartı ve işlemci dışında ki parçalar nasıl. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum. F/P parçalar seçilmiş. Jeggıd dedi: Hocam peki biraz daha yukarı çıksak mesela. Warzone. Fortnite. Fh 5 PUBG gibi oyunları 1080p orta-yüksek ayarlarda oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Oynatır.
Jeggıd dedi: Ekran kartı ve işlemci dışında ki parçalar nasıl. Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını sanmıyorum. F/P parçalar seçilmiş. Jeggıd dedi: Hocam peki biraz daha yukarı çıksak mesela. Warzone. Fortnite. Fh 5 PUBG gibi oyunları 1080p orta-yüksek ayarlarda oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Oynatır.
HONDA VTEC 1.6 Hectopat Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 1.318 Çözümler 5 18 Haziran 2022 #9 Jeggıd dedi: Hocam peki biraz daha yukarı çıksak mesela. Warzone. Fortnite. Fh 5 PUBG gibi oyunları 1080p orta-yüksek ayarlarda oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Fh 5 dediğin Forza Horizon 5 ise orta ayarlarda oynarsın. Diğer yazdığın oyunları rahat oynatır.
Jeggıd dedi: Hocam peki biraz daha yukarı çıksak mesela. Warzone. Fortnite. Fh 5 PUBG gibi oyunları 1080p orta-yüksek ayarlarda oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Fh 5 dediğin Forza Horizon 5 ise orta ayarlarda oynarsın. Diğer yazdığın oyunları rahat oynatır.
M mami_cr Hectopat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 126 18 Haziran 2022 #10 Jeggıd dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... bunun aslanmashadow versiyonu vardı o daha iyi varsa ben aldım
Jeggıd dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... bunun aslanmashadow versiyonu vardı o daha iyi varsa ben aldım