Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2022 #11 mami_cr dedi: Bunun aslanmashadow versiyonu vardı o daha iyi varsa ben aldım. Genişletmek için tıkla... Satıştan kalkmış hocam.
mami_cr dedi: Bunun aslanmashadow versiyonu vardı o daha iyi varsa ben aldım. Genişletmek için tıkla... Satıştan kalkmış hocam.
A Adnan Varol Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #12 Jeggıd dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı ne kadardı biliyorum zaman geçmiş merak ettim
Jeggıd dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Sistem bu. Fiyatına değer mi? Valorant, CS, MC oynayacağım arkada Discord açık olacak işimi görür mü? Kaç sene gider? Genişletmek için tıkla... Hocam fiyatı ne kadardı biliyorum zaman geçmiş merak ettim
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #13 Adnan Varol dedi: Hocam fiyatı ne kadardı biliyorum zaman geçmiş merak ettim. Genişletmek için tıkla... Vallahi yanlış değilsem 7.5-8 arası bir şeydi hatta bunun aslanmashadow versiyonunu aldım 7.5'a
Adnan Varol dedi: Hocam fiyatı ne kadardı biliyorum zaman geçmiş merak ettim. Genişletmek için tıkla... Vallahi yanlış değilsem 7.5-8 arası bir şeydi hatta bunun aslanmashadow versiyonunu aldım 7.5'a
A Adnan Varol Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #14 Jeggıd dedi: Vallahi yanlış değilsem 7.5-8 arası bir şeydi hatta bunun aslanmashadow versiyonunu aldım 7.5'a Genişletmek için tıkla... Bende on k ya aldım hocam aynısınız
Jeggıd dedi: Vallahi yanlış değilsem 7.5-8 arası bir şeydi hatta bunun aslanmashadow versiyonunu aldım 7.5'a Genişletmek için tıkla... Bende on k ya aldım hocam aynısınız
Jeggıd Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 150 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #15 Adnan Varol dedi: Bende on k ya aldım hocam aynısınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman çok uyguna denk gelmişti. i3 10105F ile GTX 1660'lı sistemi 7.5K'ya almıştım.
Adnan Varol dedi: Bende on k ya aldım hocam aynısınız. Genişletmek için tıkla... Vallahi o zaman çok uyguna denk gelmişti. i3 10105F ile GTX 1660'lı sistemi 7.5K'ya almıştım.