Q qReeN Decapat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1650 İşlemci i3-10100F 3.60 GHz Eğer hiç oynanacak gibi değilse boşuna indirmeyeyim. Konu hakkında bilgisi olanları bekliyorum. 30 FPS benim için yeterli olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
Eğer hiç oynanacak gibi değilse boşuna indirmeyeyim. Konu hakkında bilgisi olanları bekliyorum. 30 FPS benim için yeterli olacaktır.
The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.289 Çözümler 6 12 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki videoya bir bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu iki videoya bir bakabilirsiniz.