GTX 1650 + i3 10100F sistem alınır mı?

240GB bir SSD ve daha kaliteli bir PSU ile sistem işinizi görücektir. Tabii ki sistemle neler yapmak istediğiniz de önemli 2017 ve sonrası oyunlarda üstün performans beklenemez.

Çok yüksek oyunları değil de Far Cry 3, flatout 2, The Forest, Hitman absulation benzer en fazla GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım render falan yapmayacağım sadece oyun için kullanılacak.
Tek kanal RAM büyük performans düşüşü yapıyor. Çift kanal kullanmalısınız.

Çift kanal nedir? İki tanemi RAM takmam lazım?

Çok yüksek oyunları değil de Far Cry 3, flatout 2, The Forest, Hitman absulation benzer en fazla GTA 5 gibi oyunlar oynayacağım render falan yapmayacağım sadece oyun için kullanılacak.

Bu arkadaş sallamış. Sistem güzel. HDD'nin yanına 128 GB SSD alın. İşletim sistemini ona kurarsınız. Kasadan sıkıntı çıkmaz ama yeni bir PSU alın. Piyasdaki bütün oyunları oynatır bu sistem.

Sizin önerdiğiniz bir sistem var mı?

30 sersisi hazır sistemleri ekran kartsız olarak almayı deneyebilirsin yine bütçeni biraz aşar ama 1-1.5 yıl idare ederim dersen ekran kartı fiyatları normale dönecektir, ülkenin daha kötüye gitmediğini varsayarsak şu anda 10 bin liraya satılan 3060 gelecek sene ikinci el 4 - 4.5'a düşer.

Anladığım kadarıyla PSU değişip, RAM eklenip, SSD alıp Windows'u onun içine atmam lazım onun dışında iyi bir sistem? Kasayı alıp söylenenleri yaparsam en fazla kaç para tutar?

Bu arkadaş sallamış. Sistem güzel. HDD'nin yanına 128 GB SSD alın. İşletim sistemini ona kurarsınız. Kasadan sıkıntı çıkmaz ama yeni bir PSU alın. Piyasdaki bütün oyunları oynatır bu sistem.

Tabii ki de istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz sadece yeni nesil oyunlarda yüksek performans alamazsınız diye belirttim. İyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…