Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #11 Achlyis dedi: Dostlar ekran kartı kullanımı az ama ayarlar Full de. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... GTA 5 işlemci ağırlıklı bir oyun.
Achlyis dedi: Dostlar ekran kartı kullanımı az ama ayarlar Full de. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... GTA 5 işlemci ağırlıklı bir oyun.
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #12 Fenerbahçelii dedi: GTA 5 işlemci ağırlıklı bir oyun. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm bir şekilde, işlemcimde kötü değil aslında. Sorunu anlamadım ama çözdüm bir şekilde hocam.
Fenerbahçelii dedi: GTA 5 işlemci ağırlıklı bir oyun. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm bir şekilde, işlemcimde kötü değil aslında. Sorunu anlamadım ama çözdüm bir şekilde hocam.
T TİİK Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 360 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın) Cinsiyet Diğer 15 Şubat 2023 #13 Achlyis dedi: Sorunu çözdüm bir şekilde, işlemcimde kötü değil aslında. Sorunu anlamadım ama çözdüm bir şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları biraz daha yükseltirseniz kullanım artar ama sıkıntı çıkarmaz az kullanım
Achlyis dedi: Sorunu çözdüm bir şekilde, işlemcimde kötü değil aslında. Sorunu anlamadım ama çözdüm bir şekilde hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları biraz daha yükseltirseniz kullanım artar ama sıkıntı çıkarmaz az kullanım
Achlyis Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.322 Makaleler 3 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte GTX 1660 Ti Intel Core i3-10100F XPG D35G 2x8 MSI PRO H410M-B Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #14 TİİK dedi: Hocam ayarları biraz daha yükseltirseniz kullanım artar ama sıkıntı çıkarmaz az kullanım. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları Very high a çektim drop ya da FPS düşüşü yaşamıyorum. Demek ki insafsız davranıp Full lemek gerekiyormuş.
TİİK dedi: Hocam ayarları biraz daha yükseltirseniz kullanım artar ama sıkıntı çıkarmaz az kullanım. Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları Very high a çektim drop ya da FPS düşüşü yaşamıyorum. Demek ki insafsız davranıp Full lemek gerekiyormuş.