SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #1 Merhaba. Valorant'ta çok düşük FPS alıyorum. GTX 1650 ve i5 10200H var en yüksekde 60 FPS Low dada 70 FPS. Neden böyle bilen var mı?
Merhaba. Valorant'ta çok düşük FPS alıyorum. GTX 1650 ve i5 10200H var en yüksekde 60 FPS Low dada 70 FPS. Neden böyle bilen var mı?
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 9 Ekim 2021 #2 Oyun sürücüsü yerine Studio sürücüsü kurmuş olabilir misiniz?
SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #3 eax dedi: Oyun sürücüsü yerine Studio sürücüsü kurmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
eax dedi: Oyun sürücüsü yerine Studio sürücüsü kurmuş olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 9 Ekim 2021 #4 @SurgeTheProtector Nvidia denetim masasından gerekli ayarları yaptınız mı?
SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #5 eax dedi: @SurgeTheProtector Nvidia denetim masasından gerekli ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
eax dedi: @SurgeTheProtector Nvidia denetim masasından gerekli ayarları yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 9 Ekim 2021 #6 @SurgeTheProtector masaüstünde sağ tık > Nvidia denetim masasına tıklayın. YouTube’da en iyi performans için ayarlar var onları uygulamayı deneyin.
@SurgeTheProtector masaüstünde sağ tık > Nvidia denetim masasına tıklayın. YouTube’da en iyi performans için ayarlar var onları uygulamayı deneyin.
SurgeTheProtector Decapat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #7 eax dedi: @SurgeTheProtector masaüstünde sağ tık > NVIDIA Denetim Masası'na tıklayın. YouTube'da en iyi performans için ayarlar var onları uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım YouTube'da en iyi performans için ayarlar.
eax dedi: @SurgeTheProtector masaüstünde sağ tık > NVIDIA Denetim Masası'na tıklayın. YouTube'da en iyi performans için ayarlar var onları uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Bulamadım YouTube'da en iyi performans için ayarlar.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 9 Ekim 2021 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki ayarlar işinize yarayabilir. 6:15’te Nvidia ayarlarını yapıyor. İsterseniz Valorant ayarlarını da yapabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki ayarlar işinize yarayabilir. 6:15’te Nvidia ayarlarını yapıyor. İsterseniz Valorant ayarlarını da yapabilirsiniz.