GTX 1650 i5 10300-H sistem ani FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

Cyned

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri: NVIDIA GTX 1650 i5 10300-H 8 GB RAM 500 GB SSD.

Merhaba internetsiz bir ortamda Resident Evil 7 oynuyordum fakat 30 dakika civarı oynadığımıda FPS 120 civarlarında 10'a düşüyor ve bu 10 dakika gibi bir süre boyunca devam ediyor bu sadece Resident Evil 7'de değil aynı zamanda diğer oyunlarda da oluyor bunun OneDrive ile bir ilgisi var mı ve çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri: NVIDIA GTX 1650 i5 10300-H 8 GB RAM 500 GB SSD.

Merhaba internetsiz bir ortamda Resident Evil 7 oynuyordum fakat 30 dakika civarı oynadığımıda FPS 120 civarlarında 10'a düşüyor ve bu 10 dakika gibi bir süre boyunca devam ediyor bu sadece Resident Evil 7'de değil aynı zamanda diğer oyunlarda da oluyor bunun OneDrive ile bir ilgisi var mı ve çözümü var mı?
8 GB ram eklerseniz düzelir diye düşünüyorum ama OneDrive sorunu bende de vardı belgelerim önemsiz olduğu için her şeyi sildim önemsizse silmeyi deneyin ama bir alakası var mı bilmiyorum

Bende laptop kullanıcısıyım ve işlemcim çok ısındığında bende de aynı problem oluyor laptopunuzu kullanırken hava aldığından emin olun yoksa çok saçma oyunlarda FPS düşmesi yaşarsınız.

8 GB RAM kaynaklı FPS düşüklüğü vardır ama sizin sorununuzla alakası yok. Isınma sorunu gibi duruyor. Laptop marka/model ve sıcaklık dereceleri nedir?
80-90 civarı işlemcide ekran kartıda biraz sonra sıcaklık düşüyor fakat bu seferde işlemcinin sadece %10 civarı birşey kullanılıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı