4 424997 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 200 18 Temmuz 2022 #11 Cpuyu aynı ayarlarda aynı yerde oynarken gösterge olarak gösterebilir misiniz cpuyu yüzde kaç kullanıyor? Belki darboğaz vardır
Cpuyu aynı ayarlarda aynı yerde oynarken gösterge olarak gösterebilir misiniz cpuyu yüzde kaç kullanıyor? Belki darboğaz vardır
Efenheimer Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #12 contyinemilucifer dedi: MSA 8xde Genişletmek için tıkla... MSAA yı direk kapatın FPS katili.
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #13 Rowns dedi: Ayarları fulleyip ekran kartına yük bindirin bir de öyle bakın değerlere buraya atarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıcaklığı 84 derece civarında oluyor 424997 dedi: Cpuyu aynı ayarlarda aynı yerde oynarken gösterge olarak gösterebilir misiniz cpuyu yüzde kaç kullanıyor? Belki darboğaz vardır Genişletmek için tıkla... Sanırım resimde attığım GPU2 yazan CPU görev yöneticisinden baktım Efenheimer dedi: MSAA yı direk kapatın FPS katili. Genişletmek için tıkla... Kapatıp bi deniyeyim
Rowns dedi: Ayarları fulleyip ekran kartına yük bindirin bir de öyle bakın değerlere buraya atarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sıcaklığı 84 derece civarında oluyor 424997 dedi: Cpuyu aynı ayarlarda aynı yerde oynarken gösterge olarak gösterebilir misiniz cpuyu yüzde kaç kullanıyor? Belki darboğaz vardır Genişletmek için tıkla... Sanırım resimde attığım GPU2 yazan CPU görev yöneticisinden baktım Efenheimer dedi: MSAA yı direk kapatın FPS katili. Genişletmek için tıkla... Kapatıp bi deniyeyim
Mert340752 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 1.790 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #14 contyinemilucifer dedi: Msa 8X'de. Genişletmek için tıkla... Hocam çok normal o zaman, o ayarı kapatın bakın FPS nasıl artıyor.
contyinemilucifer dedi: Msa 8X'de. Genişletmek için tıkla... Hocam çok normal o zaman, o ayarı kapatın bakın FPS nasıl artıyor.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 18 Temmuz 2022 #15 contyinemilucifer dedi: MSAA 8x'de. Genişletmek için tıkla... Çok normal o zaman. En fazla 4x olmalı. Aynı kart ve işlemcide bende de var, 2x'de kullanıyorum. 60+ FPS stabil alıyorum.
contyinemilucifer dedi: MSAA 8x'de. Genişletmek için tıkla... Çok normal o zaman. En fazla 4x olmalı. Aynı kart ve işlemcide bende de var, 2x'de kullanıyorum. 60+ FPS stabil alıyorum.
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #16 296822 dedi: Çok normal o zaman. En fazla 4x olmalı. Aynı kart ve işlemcide bende de var, 2x'de kullanıyorum. 60+ FPS stabil alıyorum. Genişletmek için tıkla... kapattım komple fps 40lara çıktı. Bu ekran kartıyla daha iyi fps almam gerekmez mi ?
296822 dedi: Çok normal o zaman. En fazla 4x olmalı. Aynı kart ve işlemcide bende de var, 2x'de kullanıyorum. 60+ FPS stabil alıyorum. Genişletmek için tıkla... kapattım komple fps 40lara çıktı. Bu ekran kartıyla daha iyi fps almam gerekmez mi ?
4 424997 Decapat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 200 18 Temmuz 2022 #17 contyinemilucifer dedi: Ekran kartı sıcaklığı 84 derece civarında oluyor Sanırım resimde attığım GPU2 yazan CPU görev yöneticisinden baktım Kapatıp bi deniyeyim Genişletmek için tıkla... Darboğaz yoksa diğer arkadaşların dediklerini deneyin ayrıca işlemci kaynaklarının programlara dağıtıldığından emin olun.Eğer düzelmezse Nvidia Denetim masasından oynunuzu seçip maksimum performansa verebilirsiniz düşük kullanımdada yüksek frekansta tutacaktır veya aşağıdan kaydırıp maksimum fpsyi istediğiniz değeri sabitleyip seçebilirsiniz.
contyinemilucifer dedi: Ekran kartı sıcaklığı 84 derece civarında oluyor Sanırım resimde attığım GPU2 yazan CPU görev yöneticisinden baktım Kapatıp bi deniyeyim Genişletmek için tıkla... Darboğaz yoksa diğer arkadaşların dediklerini deneyin ayrıca işlemci kaynaklarının programlara dağıtıldığından emin olun.Eğer düzelmezse Nvidia Denetim masasından oynunuzu seçip maksimum performansa verebilirsiniz düşük kullanımdada yüksek frekansta tutacaktır veya aşağıdan kaydırıp maksimum fpsyi istediğiniz değeri sabitleyip seçebilirsiniz.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 18 Temmuz 2022 #18 @contyinemilucifer Daha fazla almanız gerekir. Diğer ayarlar ne âlemde?
Efenheimer Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2022 #19 contyinemilucifer dedi: kapattım komple fps 40lara çıktı. Bu ekran kartıyla daha iyi fps almam gerekmez mi ? Genişletmek için tıkla... 40 Lara derken 40 FPS arttı mı yoksa 40 FPS mi alıyorsunuz
contyinemilucifer dedi: kapattım komple fps 40lara çıktı. Bu ekran kartıyla daha iyi fps almam gerekmez mi ? Genişletmek için tıkla... 40 Lara derken 40 FPS arttı mı yoksa 40 FPS mi alıyorsunuz
contyinemilucifer Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 483 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #20 Efenheimer dedi: 40 Lara derken 40 FPS arttı mı yoksa 40 FPS mi alıyorsunuz Genişletmek için tıkla... 30dan 40a cıktı fps 296822 dedi: @contyinemilucifer Daha fazla almanız gerekir. Diğer ayarlar ne âlemde? Genişletmek için tıkla... hemen atıyorum 1 dakika
Efenheimer dedi: 40 Lara derken 40 FPS arttı mı yoksa 40 FPS mi alıyorsunuz Genişletmek için tıkla... 30dan 40a cıktı fps 296822 dedi: @contyinemilucifer Daha fazla almanız gerekir. Diğer ayarlar ne âlemde? Genişletmek için tıkla... hemen atıyorum 1 dakika