QuorthoN Megapat Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 46 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 8 Nisan 2022 #1 Selam arkadaşlar. Yeni bir PC alacağım ve seçtiğim parçalar bunlar. Buraya da sormak istedim. Benim PC'den beklediğim oyun, render ve Visual Studio. SSD bende var o yüzden dahil değil. Sizce sistem nasıl? Önerilerinize açığım. x Dosya Ekleri CAAAE868-DE75-48C3-B259-C573FE28A7EB.png 203,5 KB · Görüntüleme: 59
Selam arkadaşlar. Yeni bir PC alacağım ve seçtiğim parçalar bunlar. Buraya da sormak istedim. Benim PC'den beklediğim oyun, render ve Visual Studio. SSD bende var o yüzden dahil değil. Sizce sistem nasıl? Önerilerinize açığım. x
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.208 Çözümler 11 Yer Nevşehir 8 Nisan 2022 #2 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu kartlara da bakabilirsiniz. Nvidia konusunda ısrarcı değilseniz.
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Bu kartlara da bakabilirsiniz. Nvidia konusunda ısrarcı değilseniz.
gakkos0124 Hectopat Katılım 31 Aralık 2017 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 Kuzenim alali aynı sistemi 1 ay oldu 16 gb ram ile ssd 480 oyunlarda tık kasma yok diyor 144 hz de monitor de varsa memnun kalırsın
Kuzenim alali aynı sistemi 1 ay oldu 16 gb ram ile ssd 480 oyunlarda tık kasma yok diyor 144 hz de monitor de varsa memnun kalırsın