AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 16 Kasım 2022 #1 Ne diyosunuz Low 1080p de 60 FPS sabit ya da üstü oynayabilir miyim boşuna indirmeyelim. Optimizasyonu ilk Warzone gibi olmazsa tabii. 16 GB RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2022
Ne diyosunuz Low 1080p de 60 FPS sabit ya da üstü oynayabilir miyim boşuna indirmeyelim. Optimizasyonu ilk Warzone gibi olmazsa tabii. 16 GB RAM.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.939 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2022 #2 Daha kötü bir sistemde en düşük ayarlar + FSR ile 60 FPS alıyordum.
S sycarnore Femtopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #3 Oynatır diye düşünüyorum. Daha detaylı bilgi için ekran kartı ve işlemcinin benchmark videolarına bakabilirsin.
Oynatır diye düşünüyorum. Daha detaylı bilgi için ekran kartı ve işlemcinin benchmark videolarına bakabilirsin.
Arbysaall Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #4 Requirements Test istersen bu siteyi ziyaret edebilirsin. Bilgisayarının kaldırabileceği oyunları senin için listeliyor.
Requirements Test istersen bu siteyi ziyaret edebilirsin. Bilgisayarının kaldırabileceği oyunları senin için listeliyor.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.076 Çözümler 4 16 Kasım 2022 #5 raidExodus dedi: Daha kötü bir sistemde en düşük ayarlar + FSR ile 60 FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... sycarnore dedi: Oynatır diye düşünüyorum. Daha detaylı bilgi için ekran kartı ve işlemcinin benchmark videolarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arbysaall dedi: Requirements Test istersen bu siteyi ziyaret edebilirsin. Bilgisayarının kaldırabileceği oyunları senin için listeliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler indireyim ben o zaman.
raidExodus dedi: Daha kötü bir sistemde en düşük ayarlar + FSR ile 60 FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... sycarnore dedi: Oynatır diye düşünüyorum. Daha detaylı bilgi için ekran kartı ve işlemcinin benchmark videolarına bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Arbysaall dedi: Requirements Test istersen bu siteyi ziyaret edebilirsin. Bilgisayarının kaldırabileceği oyunları senin için listeliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler indireyim ben o zaman.