GTX 1650 i5 11400H sistemde CS:GO 110FPS normal mi?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz modeli: Monster Abra A5 v16.7
İşlemci: Intel i5 11400h
Ekran kartı: GTX 1650 Mobile Refresh DDR6 4gb
RAM: 8gb DDR4
SSD: 512GB SAMSUNG SSD
Meslek
Öğrenci
İyi forumlar. Sorunum yukarıdaki gibi. Ekran kartı kullanımım sadece bu oyunda yüzde kırkı geçmiyor belki düşük FPS değerinin sebebi başkada olabilir. Grafikler en fazla ne olabilirse onda ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Benim sistemime sahip insanlar 300FPS altına düşmüyor rica ederim yardım edin.

İyi Sosyaller. Sorunum yukarıdaki gibi. Ekran kartı kullanımım sadece bu oyunda yüzde kırkı geçmiyor belki düşük FPS değerinin sebebi başkada olabilir. Grafikler en fazla ne olabilirse onda ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Benim sistemime sahip insanlar 300FPS altına düşmüyor rica ederim yardım edin.

Laptop markası nedir?

İyi Sosyaller. Sorunum yukarıdaki gibi. Ekran kartı kullanımım sadece bu oyunda yüzde kırkı geçmiyor belki düşük FPS değerinin sebebi başkada olabilir. Grafikler en fazla ne olabilirse onda ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Benim sistemime sahip insanlar 300FPS altına düşmüyor rica ederim yardım edin.

CS:GO oyununda ayarları açın: Arama bölümüne geliştirici konsolunu etkinleştir yazın ve açın. Açtıktan sonra ESC tuşunun altındaki "é" tuşuna basın ve çıkan konsol paneline "fps_max 999" yazın enterlayın sorununuz çözülecektir.

CS:GO oyununda ayarları açın: Arama bölümüne geliştirici konsolunu etkinleştir yazın ve açın. Açtıktan sonra ESC tuşunun altındaki "é" tuşuna basın ve çıkan konsol paneline "fps_max 999" yazın enterlayın sorununuz çözülecektir.
İlginiz için teşekkürler. Ama sorun çözülmedi. Birde V-sync kapalı.

Laptop markası nedir?
Monster Abra A5 V16.7 kuzenle aldık onda olmuyor bende oluyor.

İyi sosyaller. Sorunum yukarıdaki gibi. Ekran kartı kullanımım sadece bu oyunda yüzde kırkı geçmiyor belki düşük FPS değerinin sebebi başkada olabilir. Grafikler en fazla ne olabilirse onda ama hala aynı sorunu yaşıyorum. Benim sistemime sahip insanlar 300FPS altına düşmüyor rica ederim yardım edin.

Güç planı yüksek performansta değilse yüksek performansa al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı