GTX 1650 i5 12400 Kasa 300W PSU ile kullanılır mı?

Spino

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, dediğim parçalara sahibim. PSU yükseltmek istedim ama kasanın PSU'ları kendine özlemiş ve daha üstü takılmıyor. Yeni kasa almak istersem de anakart sabit olduğu için yeni anakart almam gerekiyor bu da yeni masraf olduğu için bu sene yapamam. Kasada ek olarak M.2 SSD var ve 8 GB RAM var. PSU normal olarak ısınıyor ve pil gibi bir koku yayıyor. Yeni alındı ve 80 sertifikası var. Bu şekilde idare eder mi? Arada kapanırsa falan problem değil de sistemin yanması gibi bir durum olabilir mi?

Merhaba, dediğim parçalara sahibim. PSU yükseltmek istedim ama kasanın PSU'ları kendine özlemiş ve daha üstü takılmıyor. Yeni kasa almak istersem de anakart sabit olduğu için yeni anakart almam gerekiyor bu da yeni masraf olduğu için bu sene yapamam. Kasada ek olarak M.2 SSD var ve 8 GB RAM var. PSU normal olarak ısınıyor ve pil gibi bir koku yayıyor. Yeni alındı ve 80 sertifikası var. Bu şekilde idare eder mi? Arada kapanırsa falan problem değil de sistemin yanması gibi bir durum olabilir mi?

Tavsiyem şimdilik PSU'yu yükseltene kadar kullanmayın.

Önerilen 300W değil mi zaten? Ayrıca PSU nuzun markası nedir koku yapması normal değil.

Bende eskiden 1650 kullanıyordum 400 watt bir PSU ile Cooler Master marka isterseniz cüzi bir fiyata yollarım.

Önerilen 300W değil mi zaten? Ayrıca PSU nuzun markası nedir koku yapması normal değil.
Acerin kasasının güç kaynağı tam olarak model bilmiyorum.

Bende eskiden 1650 kullanıyordum 400 watt bir PSU ile Cooler Master marka isterseniz cüzi bir fiyata yollarım.

Maalesef kasayla birleşik oldugu için değiştirilmiyor PSU.

Tavsiyem şimdilik PSU'yu yükseltene kadar kullanmayın.

Maalesef değiştirilmiyor. Maksimum performansı alamamak değil sorun ama diğer parçalara zarar verir mi?

Acer'in kasasının güç kaynağı tam olarak model bilmiyorum.

Maalesef kasayla birleşik oldugu için değiştirilmiyor PSU.

Acer güç kaynağı üretmiyor bildiğim kadarıyla büyük ihtimal PSU başka bir markasınındır. Pil kokusu geliyor derken egzoz fanınızdan çıkan kokuya benziyor mu?

Bir de kasanızın modeli nedir internette 300W Acer kasa bulamadım.

Acer güç kaynağı üretmiyor bildiğim kadarıyla büyük ihtimal PSU başka bir markasınındır. Pil kokusu geliyor derken egzoz fanınızdan çıkan kokuya benziyor mu?

Bir de kasanızın modeli nedir internette 300W Acer kasa bulamadım.

Olabilir, bilgisayarcıya almaya gitmistim PSU. Orada bu kasanın içine entegre olduğunu PSU'nun söyledi başka bir firmanın olabilir. Acer ispire T.C.-1760 kasanın modeli. Fırsat olunca yeni kasa ve anakart alıp sorunu çözmek istiyorum ama bir süre böyle idare etmesi gerekiyor. Performans kaybı vesaire çok önemli değil sadece sisteme zarar vermesin yanmasın istiyorum bir sorun yaratır mı sizce? Zaten kardesim kullanıyor oda düşün grafik sistem gereksinimli oyunları seviyor. FIFA oynuyor yüksek sistem olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı