GTX 1650, i5 2500 sistem toplama

Bütçe
2000

kazak1

Megapat
Başlıkta da belirttiğim gibi, yarın GTX 1650 alacağım. Sizce darboğaz yaşar mıyım? Aşırı takıntılı bir insan değilim, üzmeyecek kadar yaşatsa da sorun olmaz. Aşırı takılma veya bozulma yaşar mıyım?

Darboğaz size oyun oynatmaz hocam.

İşlemci odaklı oyunlarda yapar. Ekran kartı odaklı oyunlarda grafikleri yüksek tuttuğun sürece canını çok sıkmaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

i7 3770 bile kurtarmaz en az 4790 lazım altı arkdaşın dediği gibi oynatmaz
i7 3770 ile Gtx 1660 kullanan arkadaşım bunu beğenmedi.

1650 nin eti ne budu ne, işlemci odaklı oyunlarda yapar fakat diğer oyunlarda hafif darboğaz ile kullanabilirsiniz.

İki zıt yorum, ne yapacağımı şaşırdım

1650'nin eti ne budu ne, işlemci odaklı oyunlarda yapar fakat diğer oyunlarda hafif darboğaz ile kullanabilirsiniz.

Hocam mesela ben CS:GO oynuyorum ama düşük çözünürlükte düşük ayarlarda oynamayı seviyorum, peoblem yaratır mı sizce?

Darboğaz size oyun oynatmaz hocam.

Pek öyle olmamalı, birkaç forum daha ziyaret ettim yorumlar doğruluyor darboğaz olduğunu, ama sizin gibi çok darboğaz olur diyen olmamıştı. Deneyimlediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…