GTX 1650 i7-10750H sistemde FiveM aşırı kasıyor

SukkraW

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sistemim yüksek olmasına rağmen FiveM çok kasıyor. Sorunun nerede olduğunu söylerseniz ona göre sistemimi yükselideceğim.

GTX 1650.

i7-10750H

8 GB RAM.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemi farklı bir FiveM serverında denediniz mi? Veya yakın zamanda sunucuya yeni script eklendi mi? Özellikle sunuculara eklenen büyük scriptler FPS'e oldukça etki ediyor. Düzgün optimize edilmemiş scriptler eklenmesi yüzünden 30 FPS kadar performansı düşen sunuculara şahit oldum.

Oyun icindeyken isi ve kullanim degerleri nasil? Once bunlari MSI Afterburner ile ogrenip bize ekran alintisini yollayin. Ayrica sunucu kaynakli problem yasayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemi farklı bir FiveM serverında denediniz mi? Veya yakın zamanda sunucuya yeni script eklendi mi? Özellikle sunuculara eklenen büyük scriptler FPS'e oldukça etki ediyor. Düzgün optimize edilmemiş scriptler eklenmesi yüzünden 30 FPS kadar performansı düşen sunuculara şahit oldum.
Bütün sunucularda böyleyim

Oyun icindeyken isi ve kullanim degerleri nasil? Once bunlari MSI Afterburner ile ogrenip bize ekran alintisini yollayin. Ayrica sunucu kaynakli problem yasayabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

hemen atıcam

Galiba Laptop kullandığım için ana ekran kartını İntel Graphics olarak ayarlamışç GTX1650 Ekran kartını seçtim şimdi değişikliği yazıcam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı