Merhaba. Super değil, düz 1650'ler arasında performans bakımından en iyisi hangisi acaba? Ayrıca "X", "y"den daha iyiyse aradaki fiyat farkına değer mi?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
OC olduğu için en iyisi bu olmalı. Diğerlerini de alabilirsiniz çok fark olmaz. Sadece Turbox olanı almayın.
INNO 3D modelini kullanıyorum memnunum. İkinci el temizini 1.500-2000TL arası bulabilirsin. GTX1650 mining için elverişsiz bir kart bu yüzden piyasada diğer modellere nazaran yorgun olmayan bir kart.
MSI Gtx1650 Gaming X kullanıyorum fakat artık performas bakımından yetersiz kalıyor bu kart. AMD tarafından Rx6600 önerebilirim, sizi performas bakımından daha memnun edecektir.
Hocam ben gerçekten anlamıyorum sizin gibi kullanıcıları. Ben bu karta ne kadar verilip verilmeyeceğini sormadım size başlıkta. Hangi model daha performanslıdır dedim. Ne zaman bir ürün hakkında soru sorsam klasik "Buna şu kadar para verilmez" deniliyor. En azından cevabı verip en sona bir not olarak söyleyebilirsiniz.