GTX 1650 için kaç Hz monitör iyi olur?

Bilal08

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Lenovo IdeaPad Gaming 3 bilgisayarım var. 1650 ekran kartım var. Ekranım 120 Hz. Kendime monitör almak istiyorum. Almam gereken en mantıklı ama güzel monitör kaç Hz'dir? Öneri olarak marka model verebilir misiniz?

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz ve hangi grafiklerde?

1080P 180 Hz monitör al ileride masaüstü falan alırsan iş görür. AAA oyunlar için ekran kartın yetersiz. İleride 2k sistem toplamak istiyorum dersen de 2k monitör alabilirsin anca çözünürlüğü elinde GPU yüzünden düşüreceğin için bulanıklaşma olur.

Online olarak lol ve cs. Lolü en yüksek cs yi ortalama grafiklerde oynuyorum. Hikaye modlu olarak rdr2, uncharted oynuyorum. Bunları en düşükte oynuyorum.
Lol de fps durumu iyi ama diğer oyunlarda Fps düşük kalıyo, çoğunlukla lol oynuyorsanız bi 120Hz monitör iyi gider ama diğer oyunlarıda fazla oynuyorsanız 75-100Hz arası monitör iyi gider.

180Hz'ye gecebilirsiniz. MSI MAG 256F oneririm.

En ideali 165Hz bence. GTX 1650 için.

Biraz araştırdığımda aynı monitörü almaya karar verdim de fiyatı İtopya mağazaya özel 4.8k.
Akakçe'de en ucuzu 5.5k olmuş 1 haftada çok pahalanmış gibi.

O fiyata 10 bit renk derinliği olan monitör için fiyatı uygundu bayağı bakınca tükenmesine şaşmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…