GTX 1650 için RDR2 grafik ayar tasiyesi

Gusein

Hectopat
Yer
Azerbaycan/Bakü
Merhabalar. RDR2 oynuyorum. Kendim Low ayarlara alarak 70 FPS oynuyorum ama otlar falan bazen çizilmiyor veya geç çiziliyor. GTX 1650 ile 60 FPS oynatacak (böyle sorunlar olmadan) grafik ayarı bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Ekran kartı GDDR6.

Zamanında bende bir ayar yapmıştım 2060S kullanırken YouTube'da RDR2 için grafik guide videoları var bununla ilgili tek tek hangi ayarları yapman gerektiğini söylüyor YouTube üzerinden arama yaparsan kolaylıkla bulabilirsin.

Bunu dene. Seninki GDDR6 olduğunda birkaç FPS daha iyi olacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski videolarımdan biri, GTX 1060 6GB modeli 1650 GDDR6'nın Vulkan performansıyla hemen hemen benzerse bunu da referans alabilirsin, @kino yanlış bir tahmin mi yaptım acaba denkler mi sence bu API & RDR2'de?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1050 Ti kart ile aşağıda yaptığım ayarları uyguladığımda gerçekten çok şaşırmıştım, denemeni şiddetle tavsiye ederim;

1- API: DirectX

2- NVIDIA denetim masasında genel ayarlarda "Gölgelendirici Önbelleği" Sınırsız olsun,

3- Belgelerim - Rockstar Games - RDR2 - Settings - "sga_vulkan" ile başlayan tüm dosyaları sil, (Shift delete ile silme ne olur ne olmaz sürümden sürüme farklılık gösterebilir)

4- Ot ve dokuların geç çizilmesi NVIDIA denetim masasındaki "Doku Süzme - Negatif LOD tercihi" ayarından kaynaklanabiliyor, denemen için "izin ver" ayarı seçili ise "durdur" ayarı ile değiştirip denemeni tavsiye ederim, çünkü benzer ayar oyun içinde "geometri detay seviyesi" gibi bir ayarda mevcut, bu ayara ya oyun içindeki ayardan müdahale et, ya da NVIDIA Denetim Masası'ndan müdahale et, ikisi ile yapınca çakışmalar olabiliyor sanırım,

5- Oyun içi ayarda ses gecikmesini biraz oynarsan performansa az da olsa etkisi olacaktır

Artı -1 Eksi

Ne kadarlık bir performans artışı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…