Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 2 Mart 2025 #1 Dostlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşımın 1650'li sisteminde driver güncellemesi yapınca FPS sorunu yaşamaya başlamış. Sizce bu kart için en uygun sürücü hangisi?
Dostlar çalıştığım iş yerinde bir arkadaşımın 1650'li sisteminde driver güncellemesi yapınca FPS sorunu yaşamaya başlamış. Sizce bu kart için en uygun sürücü hangisi?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.949 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2025 #2 Bu sürücü ile ilgili çok fazla şikayet geliyor. Henüz güncelleme yapmadım. Yapmasam mı acaba
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 2 Mart 2025 #3 Lava Catopuma dedi: Bu sürücü ile ilgili çok fazla şikayet geliyor. Henüz güncelleme yapmadım. Yapmasam mı acaba Genişletmek için tıkla... Yapma dostum, performansın bayağı düştüğünü söylüyorlar.
Lava Catopuma dedi: Bu sürücü ile ilgili çok fazla şikayet geliyor. Henüz güncelleme yapmadım. Yapmasam mı acaba Genişletmek için tıkla... Yapma dostum, performansın bayağı düştüğünü söylüyorlar.