E Elvedui Megapat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 236 6 Ocak 2022 #1 RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2022
Asdas Gudas Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 836 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #2 Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın çok güçlü değil, ama oynayabilirsin. Düşük-orta ayarlarda.
Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartın çok güçlü değil, ama oynayabilirsin. Düşük-orta ayarlarda.
Moshie Kilopat Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2022 #3 30-40 fps'i oynamaktan sayıyorsan oynarsın.
3 353535 Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.601 Makaleler 2 Çözümler 8 6 Ocak 2022 #4 Moshie dedi: 30-40 FPS'i oynamaktan sayıyorsan oynarsın. Genişletmek için tıkla... Herkesin iyi sistemi olacak en az 60FPS+ oynayacak diye bir şey yok oyun vardır 30 FPS 10 FPS gibi hissettirir oyun vardır 30FPS 50 60 kadar rahat hissettirir (RDR 2 Cyberpunk God of War Death Stranding). Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda 40 50 arası oynarsın eğer oyun ilgini çekiyorsa alıp denemelisin.
Moshie dedi: 30-40 FPS'i oynamaktan sayıyorsan oynarsın. Genişletmek için tıkla... Herkesin iyi sistemi olacak en az 60FPS+ oynayacak diye bir şey yok oyun vardır 30 FPS 10 FPS gibi hissettirir oyun vardır 30FPS 50 60 kadar rahat hissettirir (RDR 2 Cyberpunk God of War Death Stranding). Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda 40 50 arası oynarsın eğer oyun ilgini çekiyorsa alıp denemelisin.
Ella Freya Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 9.256 Makaleler 15 Çözümler 18 6 Ocak 2022 #5 Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Keyfine göre. O kart ile rahat oynarsın kafana takma.
Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Keyfine göre. O kart ile rahat oynarsın kafana takma.
Kazım.4169 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 1.619 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 6 Ocak 2022 #6 Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Oynatır sorun etme şahsen ben mod ile oynamıştım. Modda bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Elvedui dedi: RDR 2'yi aldım. Cyberpunk mı alsam? Yoksa başka bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Oynatır sorun etme şahsen ben mod ile oynamıştım. Modda bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et