GTX 1650 ile Forza Horizon 4 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmet Ayten

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim: i3-9100F işlemci, MSI H310M PRO VDH Plus anakart, MSI GTX 1650 Ventus 4 GB, HyperX 8x2 2666 MHz CL16 RAM, 480GB SSD, 600W PSU.
Oyuna ne zaman girsem, işlemci kullanımı %100 oluyor. FPS dropları da çok oluyor. Ayarlar en düşükte. Bakımını yaptım. Tüm sürücülerim güncel.

Hocam GeForce Experience kullanıyor musunuz?

CSGO, Valorant gibi oyunlarda 300 400 fps arası alıyorum. Işlemci kullanımı normal oluyor ama bir tek forzaya girince maks işlemci kullanımı oluyor. Geforce Experience kullanıyorum.

CS:GO, Valorant gibi oyunlarda 300 400 FPS arası alıyorum. İşlemci kullanımı normal oluyor ama bir tek Forza'ya girince maksimum işlemci kullanımı oluyor. GeForce Experience kullanıyorum.

GeForce experiencten optimize ettikten sonra CS de nasıl 400 FPS alıyorsun bilmiyorum ama şöyle GeForce Experience'nin son yaması sorunlu ben ondan optimize ediyordum FPS dropları başladı sordum son sürümdenmis baskalarında da olmuş sen Experience'yi sil bir önceki sürümü yükle.

Forza Horizon 4'ü Steam'dan oynuyorsan bence şaşırılacak bir şey yok. Steam versiyonu bayağı sıkıntılı.

Forza Horizon 4'ü Steam'dan oynuyorsan bence şaşırılacak bir şey yok. Steam versiyonu bayağı sıkıntılı.

Hocam arkadaş en düsük ayarlarda oynuyor çok büyük ihtimal dediği oyunlar CS:GO Valorant bunlar zaten FPS droplarında özellikle bir de düsük ayarlarda olunca fark edilmiyor son 5 gün önce açıklandı bende de oluyordu FPS düşmesi girdiğinde GPU %30 oluyordu cpu%90 oluyordu haliyle ısınınca FPS droplar başlıyor ekran kartı sürücüsünden dolayı sen CS:GO Valorant gibi oyunları en yüksek grafiğe çekersen onda da olacaktır saydıgın oyunlarda en çok zorlayan Forza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…