GTX 1650 ile Forza Horizon 4 FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmet Ayten

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim: i3-9100F işlemci, MSI H310M PRO VDH Plus anakart, MSI GTX 1650 Ventus 4 GB, HyperX 8x2 2666 MHz CL16 RAM, 480GB SSD, 600W PSU.
Oyuna ne zaman girsem, işlemci kullanımı %100 oluyor. FPS dropları da çok oluyor. Ayarlar en düşükte. Bakımını yaptım. Tüm sürücülerim güncel.

Yok sinematikte olmuyor mesela eleyici oynuyorum ormandan gidiyorum anlık çat diye giriyor drop ağaca çarpıyorum.

Çok anlık bir şeyyse evet oluyor ama FPS düşmesi gibi değil eğer dediginiz gibi bayağı 5 sn falan sürüyorsa bir problem vardır dediğinizi bende yaşadım ama o kadar sıkıntı değildi çünkü 1 saniye bile sürmüyor.
Ama arkadaşın problemi dedigim gibi experience son yamasının sıkıntılı olmasından

Dediğim gibi anlık evet 1 saniye bile sürmüyor. Ama direkt hızını yönünü bozuyor

Deneyeceğim.
Mesela araba sürerken 300 400le gidiyorum bir anda PC yavaşladığı için araba frenliyor gibi sonrada bir anda fırlatıyor. Experience'in eski sürümünü yükleyip deneyeceğim umarım olur.

Deneyeceğim.
Mesela araba sürerken 300 400le gidiyorum bir anda PC yavaşladığı için araba frenliyor gibi sonrada bir anda fırlatıyor. Experience'in eski sürümünü yükleyip deneyeceğim umarım olur.

Şu anda bende deniyorum.
Deneyeceğim.

Sonucu yazar mısın benim int beni yarıyolda bıraktı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…