GTX 1650 ile Starfield oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 11
Belirttiğim sistem ile Starfield'ı sorunsuz oynayabilir miyim? Ne yazık ki YouTube üzerinde benchmark testi bulamadım.
(RAM boyutunu belirtmemişim, üzgünüm. RAM'im 32 GB.)

O oyunu alacağına kartını upgrade yapsan?

Benim de sistem:
İşlemci: i7 10750H
Ram: 16GB
Ekran Kartı: GTX 1650
Tür: Laptop
Zaten açıldığı için ayrı bir konu açmıyorum, konuyu da hortlatıyorum ancak hiç mi ihtimali yok bu sistemle bu oyunu oynamanın?
Almak çok istiyorum, alabiliyorum da.

Masaüstü 1650 de açma şansı çok düşükken hatta yokken, laptop 1650 de hiç açmaz.

Birisi rx580 800*600 çözünürlükte açmaz demişti

Bu oyunu geçenlerde görmüştüm. Çok güzel bir oyuna benziyor.
CS2 için 5600G'den R5 5600+GTX 1660 Ti sisteme geçmeyi düşünüyorum.

R5 5600+GTX 1660 Ti'nin performansı nasıl olur sizce Starfield için?

EA de öyleydi ama jedi survivor'da gördük.

EA de öyleydi ama jedi survivor'da gördük.
Hem Jedi Survivor hemde the last of us zaten 4 GB VRAM in artık yetersiz olduğunun birer kanıtı. Bu her iki oyunda minimum 6 VRAM isteyen oyunlar.

Kısaca 4 GB VRAM sahip pcler nasıl performans alıyorsa strafield de de buna benzer hatta daha da kötü performans alacak.
Ben insanları da anlamıyorum Hadi 6 VRAM minimum dese dersin ki ben de ki 4 VRAM açabilir ancak strafield için minimum 8 vram isteniyor ve ne 1050 ne 1650 ne 1060 ne de 3050(4vram) bu oyunu sabit 30 FPS de bile açmaz. Kimse kimseyi kandırmasın..

oynayan var mı 1650 ile zevkle oynamanın bi yolu var mı?

oynayan var mı 1650 ile zevkle oynamanın bi yolu var mı?
Ben oynuyorum, 1080p en düşük ayarlarda fsr2 açık, genelde 30-37fps arası oluyor. Tabii büyük şehirlerde 20-30 arasında gezdiği oluyor, uzayda 40-45fps arasında geziyor ama optimizasyon düzelirse sistemi yoracak yerlerde 30'un altına düşmeyebilir, yüksek fps veren yerlerde biraz daha yüksek fps alabilir ancak hiçbir zaman 60 alamaz. 30-45 arası fps'de oynayabilirim dersen oyna ancak en kötü 60 oynarım dersen hiç bulaşma. Tabii benlik bir sorun yok ben oynuyorum memnunum böyle bir sistemde bu oyunu oynamaktan. Aşağıya da iki video bırakıyorum benim sistemin bir tık altı sistemde(işlemci farkı) böyle fps veriyor, ben belki 1-2 fps fazla alıyorumdur:

1. video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kişisel bir tercih ancak bir oyunu hem 20 30 fpslerde hem de en düşük ayarlarda nasıl oynayabiliyorsunuz ? Hikaye tabanlı ve açık dünya oyununun olduğu bir yapıda bana 20 30 FPS zevk vermez ki bunu da geçtim her şey en düşük ayarda da çoğu doku ve yapılar kötü gözükecek.

Dediğim gibi kişisel bir tercih zevk verir vermez tartışılır ancak ben bu şekilde oynayamazdım herhalde. Yine de siz zevk alıyorsanız ne güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…