1lEren Centipat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #11 Mustafa2934 dedi: Bundan alabilirsin ben kullanıyordum bir sorun yoktu. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam sende dönüştürücüye dokununca renk değiştirmesi oluyor mu ben 25TL'ye almıştım onda oluyor ama şimdi senin linktekini almayı düşünüyorum.
Mustafa2934 dedi: Bundan alabilirsin ben kullanıyordum bir sorun yoktu. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam sende dönüştürücüye dokununca renk değiştirmesi oluyor mu ben 25TL'ye almıştım onda oluyor ama şimdi senin linktekini almayı düşünüyorum.
Mustafa2934 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 13 Kasım 2020 #12 1lEren dedi: Hocam sende dönüştürücüye dokununca renk değiştirmesi oluyor mu ben 25TL'ye almıştım onda oluyor ama şimdi senin linktekini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum yeni monitör aldım ama 1 sene kadar kullandım dediğin gibi bir sorun yoktu. Sadece kasayı fazla duvara doğru itme kablosu bükülmesin bir sorun olmaz. Eğer kablo bükülmüşse seninkinde içeriden kırılmış olabilir.
1lEren dedi: Hocam sende dönüştürücüye dokununca renk değiştirmesi oluyor mu ben 25TL'ye almıştım onda oluyor ama şimdi senin linktekini almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Şu an kullanmıyorum yeni monitör aldım ama 1 sene kadar kullandım dediğin gibi bir sorun yoktu. Sadece kasayı fazla duvara doğru itme kablosu bükülmesin bir sorun olmaz. Eğer kablo bükülmüşse seninkinde içeriden kırılmış olabilir.
rmzncvhr Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 13 Kasım 2020 #13 Mustafa2934 dedi: Bundan alabilirsin ben kullanıyordum bir sorun yoktu. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Inca iyi bir marka değil, Dark öneririm dönüştürücü konusunda.
Mustafa2934 dedi: Bundan alabilirsin ben kullanıyordum bir sorun yoktu. Bilgisayar Kabloları - PC Kablo Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Bilgisayar Kabloları binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı PC Kablo çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Genişletmek için tıkla... Inca iyi bir marka değil, Dark öneririm dönüştürücü konusunda.
Mustafa2934 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknikeri 13 Kasım 2020 #14 rmzncvhr dedi: Inca iyi bir marka değil, Dark öneririm dönüştürücü konusunda. Genişletmek için tıkla... Dark'da kullandım ondan önce ama durup dururken görüntüde gidip gelmeler oldu bir süre sonra bende ınca almıştım bir sorun çıkartmamıştı.
rmzncvhr dedi: Inca iyi bir marka değil, Dark öneririm dönüştürücü konusunda. Genişletmek için tıkla... Dark'da kullandım ondan önce ama durup dururken görüntüde gidip gelmeler oldu bir süre sonra bende ınca almıştım bir sorun çıkartmamıştı.
rmzncvhr Picopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 379 Çözümler 3 13 Kasım 2020 #15 Mustafa2934 dedi: Dark'da kullandım ondan önce ama durup dururken görüntüde gidip gelmeler oldu bir süre sonra bende ınca almıştım bir sorun çıkartmamıştı. Genişletmek için tıkla... Daha önce çift antenli USB Wi-Fi adaptörünü almıştım. 2. gün ürün bozulmuştu.
Mustafa2934 dedi: Dark'da kullandım ondan önce ama durup dururken görüntüde gidip gelmeler oldu bir süre sonra bende ınca almıştım bir sorun çıkartmamıştı. Genişletmek için tıkla... Daha önce çift antenli USB Wi-Fi adaptörünü almıştım. 2. gün ürün bozulmuştu.
Darth.Vader Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Mustafar 13 Kasım 2020 #16 Hocam dönüştürücüye baktım ama bir marka yoktu. Sadece beyazdı.
A ananulazimelhabib Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #17 Darth.Vader dedi: Hocam dönüştürücüye baktım ama bir marka yoktu. Sadece beyazdı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yine de.
Darth.Vader dedi: Hocam dönüştürücüye baktım ama bir marka yoktu. Sadece beyazdı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yine de.