GTX 1650 kablosu nereye takılmalı?

ButikAli

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar size bir sorum olacak bu konularda acemiyim çünkü.

Galax GeForce GTX 1650 ex Plus 4 GB ekran kartı aldım. Ekte gördüğünüz gibi kutunun içinden ekran kartına ait bir kablo çıktı. Bu kablonun beyaz kısmını kasada nereye takacağım? Bu kabloyu takmadan, ekran kartını yuvaya oturtsam çalışmaz mı? Kasada bu kabloyu takacak yeri tam olarak göremedim. :)

Anakart: Intel h55.

Dosya Ekleri

• 20230410_222528_mfnr.jpg
    20230410_222528_mfnr.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 82
  • 20230410_224802_mfnr.jpg
    20230410_224802_mfnr.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 72
  • 20230410_224754_mfnr.jpg
    20230410_224754_mfnr.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Galax GeForce GTX 1650 ex Plus 4 GB ekran kartı aldım. Ekte gördüğünüz gibi kutunun içinden ekran kartına ait bir kablo çıktı. Bu kablonun beyaz kısmını kasada nereye takacağım? Bu kabloyu takmadan, ekran kartını yuvaya oturtsam çalışmaz mı? Kasada bu kabloyu takacak yeri tam olarak göremedim. :)

Ekran kartında takılacak bir kısım var kablonun bir ucuda PSU'dan gelen kabloya bağlanacak.

90613940f6fe5606423ae54-8269337-images-thumbs&n=13.jpg

PSU'dan şöyle siyah bi giriş geliyor ek'te ki gibi. Beyaz ucu buna mı takacağım?

Dosya Ekleri

• 20230410_230134_mfnr.jpg
    20230410_230134_mfnr.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba,

Bu şekilde bir bağlantı sağlıklı olmaz.
PSU da 6 pin ekran kartı kablosu yok mu?

PSU'dan şöyle siyah bir giriş geliyor Ek'te ki gibi. Beyaz ucu buna mı takacağım?

Evet muhtemelen o ama neden eski tip bağlantı kablosu göndermişler GTX 1650 için onu anlamadım PSU'dan kablo gelirdi normalde 6 pin.

HTB1pVnhNXXXXXcSXVXXq6xXFXXXH.jpg

PSU'nun kendisinden gelen böyle bir kablo yok mu ekran kartının yanında gelen haricinde.

Evet muhtemelen o ama neden eski tip bağlantı kablosu göndermişler GTX 1650 için onu anlamadım PSU'dan kablo gelirdi normalde 6 pin.

Eki Görüntüle 1735459

PSU'nun kendisinden gelen böyle bir kablo yok mu ekran kartının yanında gelen haricinde.
Valla hocam böyle kablo göndermişler bilmiyorum daha yeni aldım sıfır ekran kartı. PSU'dan gelen bu siyah uçlu bağlantıya takıyorum Ekran kartının beyaz ucunu. Çalıştırdığım zaman sorun olmaz değil mi? HDMİ kablosu sipariş verdim onu bekliyorum o yüzden şu an deneyemiyorum ekran kartının bu halde çalışıp çalışmayacağını. O yüzden soruyorum yanlış girişe takmak istemiyorum

Dosya Ekleri

• 20230410_230958_mfnr.jpg
    20230410_230958_mfnr.jpg
    172,8 KB · Görüntüleme: 75
Vallahi hocam böyle kablo göndermişler bilmiyorum daha yeni aldım sıfır ekran kartı. PSU'dan gelen bu siyah uçlu bağlantıya takıyorum ekran kartının beyaz ucunu. Çalıştırdığım zaman sorun olmaz değil mi? HDMI kablosu sipariş verdim onu bekliyorum o yüzden şu an deneyemiyorum ekran kartının bu halde çalışıp çalışmayacağını. O yüzden soruyorum yanlış girişe takmak istemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vebale girmeyim şimdi yanlış bilgi verip bu videoyu izle anlarsın zaten kısa görüntü almadanda test edebilirsin fanlar devir ayarlı değilse fan dönüyorsa çalışıyordur zaten sıfırmış sorun olmaz kablolamadan dolayı denersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vebale girmeyim şimdi yanlış bilgi verip bu videoyu izle anlarsın zaten kısa görüntü almadanda test edebilirsin fanlar devir ayarlı değilse fan dönüyorsa çalışıyordur zaten sıfırmış sorun olmaz kablolamadan dolayı denersin.

Dediğim bağlantılara taktım. Ekran kartının fanları dönüyor. Söylemiş olduğum gibi HDMI kablo olmadığı için görüntü test edemiyorum. Ama büyük ihtimalle olmuştur değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20230411_001206.jpg
    IMG_20230411_001206.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 73
Dediğim bağlantılara taktım. Ekran kartının fanları dönüyor. Söylemiş olduğum gibi HDMI kablo olmadığı için görüntü test edemiyorum. Ama büyük ihtimalle olmuştur değil mi?

Kartı sıfır almışsın zaten satıcı sahte bir ürün satmadıysa çalışıyor gözüküyor güle güle kullan işlemcin darboğaz yapmıyor değil mi?

Kartı sıfır almışsın zaten satıcı sahte bir ürün satmadıysa çalışıyor gözüküyor güle güle kullan işlemcin darboğaz yapmıyor değil mi?
Güvenilir yerden aldım bilindik. İşlemcim şu an i3 540, bu işlemci ile ekran kartından full performans bekleyemem zaten farkındayım fakat önümüzdeki birkaç gün içinde anakart ve işlemci yükseltmesi yapacağım. Değerli yorumların için teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı