poyrazzzx21 Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Overclock ile çok alakam yok. Bu yüzden MSI Afterburner'dan otomatik OC yapmak istedim ama tam olarak ayarların uygulanıp uygulanmadığını anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Dosya Ekleri image.png 615,5 KB · Görüntüleme: 37 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2024
Overclock ile çok alakam yok. Bu yüzden MSI Afterburner'dan otomatik OC yapmak istedim ama tam olarak ayarların uygulanıp uygulanmadığını anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 Sol üstten OC SCANNER basın, kendisi bir süre sonra halleder, bu arada ekran kartı üreticisi nedir?
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.429 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 3-4 FPS belki katkısı olur. Çok gerekli değil yani.
poyrazzzx21 Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 Cheese Wizzard dedi: Sol üstten OC SCANNER basın, kendisi bir süre sonra halleder, bu arada ekran kartı üreticisi nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte tek fanlı modelinden
Cheese Wizzard dedi: Sol üstten OC SCANNER basın, kendisi bir süre sonra halleder, bu arada ekran kartı üreticisi nedir? Genişletmek için tıkla... Gigabyte tek fanlı modelinden
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 poyrazzzx21 dedi: Gigabyte tek fanlı modelinden Genişletmek için tıkla... Hocam istersen Gigabyte kendi uygulamasından ister MSI'dan yapabilirsin ama çok bir fark olmaz bence.
poyrazzzx21 dedi: Gigabyte tek fanlı modelinden Genişletmek için tıkla... Hocam istersen Gigabyte kendi uygulamasından ister MSI'dan yapabilirsin ama çok bir fark olmaz bence.
poyrazzzx21 Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #6 NoBMPR R8 dedi: 3-4 FPS belki katkısı olur. Çok gerekli değil yani. Genişletmek için tıkla... Rust oyununda saçma sekılde dusuk fps aldıgım ıcın denemek geldı aklıma
NoBMPR R8 dedi: 3-4 FPS belki katkısı olur. Çok gerekli değil yani. Genişletmek için tıkla... Rust oyununda saçma sekılde dusuk fps aldıgım ıcın denemek geldı aklıma