Süleyman Kaçar Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 129 2 Nisan 2023 #21 Wilfaelor dedi: Kaldırır, rahat oynarsın orta ayarlarda, ama şehir içi ve festival bölgelerinde bayağı düşüş yaşayacaksın şimdiden söyleyeyim. Ayrıca en yakın zamanda ek bir 8 GB daha almalısın. 300 lira bir şey, performansın artacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef tek slot seçeneği var yani direkt 16 GB'lık versiyonu almam gerekiyor. Peanut_f dedi: Low ayarlarda rahatlıkla alırsın ben i510300H 1650 Ti 16 GB laptopla FH 4'te Ultra da 90 FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben FH 4'te medium ayarlarda 40 FPS alıyordum ben laptopu aldığımdan beri thermal macun falan yeniletmedim acaba ondan olabilir mi?(3 sen oldu)
Wilfaelor dedi: Kaldırır, rahat oynarsın orta ayarlarda, ama şehir içi ve festival bölgelerinde bayağı düşüş yaşayacaksın şimdiden söyleyeyim. Ayrıca en yakın zamanda ek bir 8 GB daha almalısın. 300 lira bir şey, performansın artacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef tek slot seçeneği var yani direkt 16 GB'lık versiyonu almam gerekiyor. Peanut_f dedi: Low ayarlarda rahatlıkla alırsın ben i510300H 1650 Ti 16 GB laptopla FH 4'te Ultra da 90 FPS alıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben FH 4'te medium ayarlarda 40 FPS alıyordum ben laptopu aldığımdan beri thermal macun falan yeniletmedim acaba ondan olabilir mi?(3 sen oldu)
Peanut_f Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 64 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMING F15 FX507ZC4-HN010 INTEL I7-12700H 16GB DDR4 512GB SSD 4GB RTX3050 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar programlama (öğrenci) 2 Nisan 2023 #22 Süleyman Kaçar dedi: Hocam maalesef tek slot seçeneği var yani direkt 16 GB'lık versiyonu almam gerekiyor. Hocam ben FH 4'te medium ayarlarda 40 FPS alıyordum ben laptopu aldığımdan beri thermal macun falan yeniletmedim acaba ondan olabilir mi?(3 sen oldu) Genişletmek için tıkla... Kanka ya sürücülerde bir sıkıntı var ya da evet termal macun yenilemen gerekiyor olabilir. Sıcaklık değerleri ne durumda? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
Süleyman Kaçar dedi: Hocam maalesef tek slot seçeneği var yani direkt 16 GB'lık versiyonu almam gerekiyor. Hocam ben FH 4'te medium ayarlarda 40 FPS alıyordum ben laptopu aldığımdan beri thermal macun falan yeniletmedim acaba ondan olabilir mi?(3 sen oldu) Genişletmek için tıkla... Kanka ya sürücülerde bir sıkıntı var ya da evet termal macun yenilemen gerekiyor olabilir. Sıcaklık değerleri ne durumda?
Süleyman Kaçar Decapat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 129 2 Nisan 2023 #23 Peanut_f dedi: Kanka ya sürücülerde bir sıkıntı var ya da evet termal macun yenilemen gerekiyor olabilir. Sıcaklık değerleri ne durumda? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ısınma sorunu yok az önce benchmark testi yaptım RAM potansiyelinin altından çalışıyor diyor.
Peanut_f dedi: Kanka ya sürücülerde bir sıkıntı var ya da evet termal macun yenilemen gerekiyor olabilir. Sıcaklık değerleri ne durumda? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir ısınma sorunu yok az önce benchmark testi yaptım RAM potansiyelinin altından çalışıyor diyor.
Peanut_f Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 64 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMING F15 FX507ZC4-HN010 INTEL I7-12700H 16GB DDR4 512GB SSD 4GB RTX3050 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar programlama (öğrenci) 2 Nisan 2023 #24 Süleyman Kaçar dedi: Herhangi bir ısınma sorunu yok az önce benchmark testi yaptım RAM potansiyelinin altından çalışıyor diyor. Genişletmek için tıkla... RAM de bir sorun var galiba hem zaten 8 GB de böyle bir oyun için düşük kalıyor 16 GB almanı öneririm sorun olduğu zaten ortada bu teste göre de.
Süleyman Kaçar dedi: Herhangi bir ısınma sorunu yok az önce benchmark testi yaptım RAM potansiyelinin altından çalışıyor diyor. Genişletmek için tıkla... RAM de bir sorun var galiba hem zaten 8 GB de böyle bir oyun için düşük kalıyor 16 GB almanı öneririm sorun olduğu zaten ortada bu teste göre de.