GTX 1650 laptop için Windows 10 vs 11

MustafaReyiz

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayar özelliklerim:
GTX 1650.
i5 10300H
16 GB RAM.

Windows 11.

Valorant'ta FPS'im 90a kadar düşüyor normal mi şu an Windows 11 kullanıyorum.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ne zaman indirdiniz ve bu performans windows 10 kullanırken de böyle miydi artı olarak temiz kurulum mu yaptınız yoksa yükseltme mi ve bi not daha bırakayım sürücüleri yüklemedeysiniz bu sorun her bilgisayarda olabiliyor.

Valorant'ta FPS'im 90a kadar düşüyor normal mi şu an Windows 11 kullanıyorum.
Valorant hakkında bir bilgim yok hocam. Bunun için yeni bir konu açınız, bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.

W

Hangi sürümü kullanıyorsunuz ne zaman indirdiniz ve bu performans Windows 10 kullanırken de böyle miydi artı olarak temiz kurulum mu yaptınız yoksa yükseltme mi?

Windows 11 22H2 kullanıyorum. Önceden böyle değildi ek güncellemelerle beraber böyle oldu galiba format atsam düzelir mi yaklaşık 5 aydır format atmıyorum.

Windows 10'da 200 civarı alıyordum çok düşüş olmuyordu.

Sürücülerim güncel.

Format atın bi süre windows 10 kullanın 3-4 hafta sonra yeniden 22h2 geçersiniz.

Cihaz: Datasheet PN: NH.Q9HEY.006
Bu yılın ortalarında Windows 11'i temiz kurulum yaparak kurdum.
Ekranda çizgilenme sorunları yaşadım.
Windows 11 22H2 sürümü ile AMD dahili grafik işlemci çökme hataları almaya başladım.
Son 2 haftadır hoparlörde ses bozulumları başladı.
Windows 10 geri dönmeyi düşünüyorum sorunların çözümü mevcut değil, düzeltmelerde gelmiyor.

Anladığım kadarıyla laptoplarda sıkıntılar oluyor 22h2 güncellemesi sebebiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…