Hangi sürümü kullanıyorsunuz ne zaman indirdiniz ve bu performans windows 10 kullanırken de böyle miydi artı olarak temiz kurulum mu yaptınız yoksa yükseltme mi ve bi not daha bırakayım sürücüleri yüklemedeysiniz bu sorun her bilgisayarda olabiliyor.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ne zaman indirdiniz ve bu performans Windows 10 kullanırken de böyle miydi artı olarak temiz kurulum mu yaptınız yoksa yükseltme mi?
Windows 11 22H2 kullanıyorum. Önceden böyle değildi ek güncellemelerle beraber böyle oldu galiba format atsam düzelir mi yaklaşık 5 aydır format atmıyorum.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ne zaman indirdiniz ve bu performans Windows 10 kullanırken de böyle miydi artı olarak temiz kurulum mu yaptınız yoksa yükseltme mi ve bir not daha bırakayım sürücüleri yüklemedeysiniz bu sorun her bilgisayarda olabiliyor.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz ne zaman indirdiniz ve bu performans Windows 10 kullanırken de böyle miydi artı olarak temiz kurulum mu yaptınız yoksa yükseltme mi ve bir not daha bırakayım sürücüleri yüklemedeysiniz bu sorun her bilgisayarda olabiliyor.
Windows 11 22H2 kullanıyorum. Önceden böyle değildi ek güncellemelerle beraber böyle oldu galiba format atsam düzelir mi yaklaşık 5 aydır format atmıyorum.
Windows 10'da 200 civarı alıyordum çok düşüş olmuyordu.
Cihaz: Datasheet PN: NH.Q9HEY.006
Bu yılın ortalarında Windows 11'i temiz kurulum yaparak kurdum.
Ekranda çizgilenme sorunları yaşadım.
Windows 11 22H2 sürümü ile AMD dahili grafik işlemci çökme hataları almaya başladım.
Son 2 haftadır hoparlörde ses bozulumları başladı.
Windows 10 geri dönmeyi düşünüyorum sorunların çözümü mevcut değil, düzeltmelerde gelmiyor.
Cihaz: Datasheet PN: NH.Q9HEY.006
Bu yılın ortalarında Windows 11'i temiz kurulum yaparak kurdum.
Ekranda çizgilenme sorunları yaşadım.
Windows 11 22H2 sürümü ile AMD dahili grafik işlemci çökme hataları almaya başladım.
Son 2 haftadır hoparlörde ses bozulumları başladı.
Windows 10 geri dönmeyi düşünüyorum sorunların çözümü mevcut değil, düzeltmelerde gelmiyor.