GTX 1650 laptop ile Cyberpunk 2077 oynanır mı?

Son güncellemede geldi diye biliyordum gelmemiş demek ki aklıma ilk gelen şey oydu ama laptopta olmaması çok kötü.

NVIDIA ipnelik yapıyor hocam . AMD'nin FSR'si de aynı şekilde çalışıyor ama laptoplarda var.( HDMI kablosuyla monitöre bağlanınca geliyor nis)

En düşük ayarlarda oynarsın akıcı bir şekilde. Grafikleri zaten iyi en düşük diye dert etme.

30 FPS ve üzerinde akıcı olur zevkli olur. Counter değil bu hikayeli oyun ve görselleri en düşük ayarda bile güzel görünüyor. Batarya kullanma oyun oynarken çabuk ömrü bitiyor.

Bendede aynısı var lowda oynuyorum 30-35 fps grafikleri yinede çok iyi oyunda öyle bence.

Bende de aynısı var Low'da oynuyorum 30-35 FPS grafikleri yine de çok iyi oyunda öyle bence.

Oyun içi grafik ayarlarını atar mısın? Ben de oyun içinde açık dünyada kitvlerin içinde ki videolar donuyor da bir ayarı vardır belki.

Oyun içi grafik ayarlarını atar mısın? Ben de oyun içinde açık dünyada kitvlerin içinde ki videolar donuyor da bir ayarı vardır belki.
Herşey en düşükte kapalı yapılabilen şeylerin hepsi kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…