GTX 1650 laptop nasıldır?

hmm anladım hocam yani öyle aşırı zengin fln değiliz anlamadığım için alıcaktım ama vaz geçtim sizin dediğiniz gibi yağıcam peki gb arttırsak veya başka birşey 8.000 tl ye gelir mi freedos olup

hmm anladım hocam yani öyle aşırı zengin fln değiliz anlamadığım için alıcaktım ama vaz geçtim sizin dediğiniz gibi yağıcam peki gb arttırsak veya başka birşey 8.000 tl ye gelir mi freedos olup
Dediğimi yapmanız daha iyi olur, Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr burada fark ettiyseniz sizin seçiminizden hızlı ssd var. Artan para ile hdd alıp (ek alana ihtiyaç varsa) daha hızlı bilgisayarınız olur.

Dediğimi yapmanız daha iyi olur, Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr burada fark ettiyseniz sizin seçiminizden hızlı ssd var. Artan para ile hdd alıp (ek alana ihtiyaç varsa) daha hızlı bilgisayarınız olur.
anladım yani öyle aman aman yere ihtiyacım yok sadece oyun için kullanıcağım için 1tb yeter diye düşündüm ama sizin dediğiniz gibi de olabilir

Hmm anladım hocam yani öyle aşırı zengin falan değiliz anlamadığım için alacaktım ama vazgeçtim sizin dediğiniz gibi yağıcam peki GB arttırsak veya başka bir şey 8.000 TL'ye gelir mi FreeDOS olup.

Hocam yerinizde olsam 8100 verip 16 GB RAM alırdım, ama 8000e gelmesi önemli diyorsanız SSD'yi 240 yapabilirsiniz o zaman 7860'a geliyor.
Bence RAM'i arttır çok faydasını görürsün 1TB +120GB yeter zaten.

Hmm anladım hocam dediğiniz gibi de yapılabilir ben biraz düşüneyim şu şeyler nasıl yapılır onları öğreneyim sonra vasitse yapabilirsem dediğiniz gibi yapıcam öneriniz için teşekkürler
Hocam yerinizde olsam 8100 verip 16 GB RAM alırdım, ama 8000e gelmesi önemli diyorsanız SSD'yi 240 yapabilirsiniz o zaman 7860'a geliyor.
Bence RAM'i arttır çok faydasını görürsün 1TB +120GB yeter zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…