körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Şubat 2021 #11 Azıcık darboğaz var onun dışında stabil. icyWex dedi: Hocam GPU kullanımından bu kanıya vardıysanız bunun sebebi V-Sync'in açık olması FPS 60'a sabit olduğundan GPU kendini yormuyor ve kullanım oranını düşürüyor FPS 60'ın altına düştüğünde kullanımı tekrardan artıyor. Genişletmek için tıkla... Ha V-Sync varsa sorun yok o zaman.
Azıcık darboğaz var onun dışında stabil. icyWex dedi: Hocam GPU kullanımından bu kanıya vardıysanız bunun sebebi V-Sync'in açık olması FPS 60'a sabit olduğundan GPU kendini yormuyor ve kullanım oranını düşürüyor FPS 60'ın altına düştüğünde kullanımı tekrardan artıyor. Genişletmek için tıkla... Ha V-Sync varsa sorun yok o zaman.
icyWex Hectopat Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #12 gotikorsan dedi: Yeni farkketim ekran kartı azıcık darboğaz yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sebebi V-Sync FPS 60'ın altına düştüğünde kullanım yüzde 90'lara çıkıyor tekrardan.
gotikorsan dedi: Yeni farkketim ekran kartı azıcık darboğaz yapıyor. Genişletmek için tıkla... Sebebi V-Sync FPS 60'ın altına düştüğünde kullanım yüzde 90'lara çıkıyor tekrardan.
darendeliveli Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #13 Vay hocam benim emektarın aynısı ha.