GTX 1650 laptoplarda FSR kullanılırsa ömrü uzar mı?

gmaschine

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba, sorum şu örneğin RTX3050'li bir model yerine GTX1650 bir model alsam ve oynayacağım oyunlar sadece PS exclusiveleri olsa(GoW, Horizon ve ileride gelecek oyunlar vs) önümüzdeki 3-4 sene orta ayarlarda FSR'ı da kullansam GTX1650 beni götürür mü? Yoksa RTX3050'li modellerle aşırı mı fark olur FPS anlamında?
Kalite öyle aşırı önemli değil konsol oyuncusuyum. Normalde akıcı oynatması yeterli benim icin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
3050 ile 1650 arasında çok fazla fark var. Kesinlikle 3050'li olanı alın eğer bütçe yetiyorsa.
Biliyorum hocam ancak arada 5bin tl gibi bir fiyat farkı var.Ekstra olarak monitörde alacağım zaten,ram takviyesi vs derken çok şişiyor fiyat.Benim asıl merakım yukarda bahsettiğim oyunları fsrın desteğiyle de önümüzdeki 3-4 sene oynayabilir miyim? Yoksa sizce 1650’nin ömrü daha mı kısa?

1650 FSR olmadan bile orta ayarlarda akıcı götürür. Ben 1650 Ti 8 GB kullanıyorum. RDR2 de mesela Ultra(kaplama)-high- medium karışık ortalama 48 FPS falan alıyorum. Forza 5'te yine 60 FPS alıyordum ortalama aynı ayarlarda o ekran kartının ömrü daha en az üç yıl var orta ayarlar için diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
1650 FSR olmadan bile orta ayarlarda akıcı götürür. Ben 1650 Ti 8 GB kullanıyorum. RDR2 de mesela Ultra(kaplama)-high- medium karışık ortalama 48 FPS falan alıyorum. Forza 5'te yine 60 FPS alıyordum ortalama aynı ayarlarda o ekran kartının ömrü daha en az üç yıl var orta ayarlar için diye düşünüyorum.
Hocam yalnız benim yukarda attığım linklere vs bakaranız laptop 1650 sinden bahsediyorum.

Hocam yalnız benim yukarda attığım linklere vs bakaranız laptop 1650 sinden bahsediyorum.
Bende zaten laptop 1650'den bahsediyoum ddr6 GTX 1650 ti mobile bende laptop kullanıyorum zaten. 1650 şu anda ultra ayarlarda bile akıcı oynatıyor üç yıl sonra orta ayarlarda akıcı oynatır. Hatta GTX 1050ti bile orta ayarlarda akıcı oynatıyor şu anda. Kısaca bütçeniz varsa 3050 alabilirsiniz ancak ben orta ayarlarda takılırım diyorsanız 1650 yeterli.

Son düzenleme:
Bende zaten laptop 1650'den bahsediyoum DDR6 GTX 1650 Ti Mobile bende laptop kullanıyorum zaten. 1650 şu anda Ultra ayarlarda bile akıcı oynatıyor üç yıl sonra orta ayarlarda akıcı oynatır. Hatta GTX 1050 Ti bile orta ayarlarda akıcı oynatıyor şu anda. Kısaca bütçeniz varsa 3050 alabilirsiniz ancak ben orta ayarlarda takılırım diyorsanız 1650 yeterli.

Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı