GTX 1650 laptopta PUBG Mobile 40 FPS'e düşüyor

tunahan.34

Picopat
Daha fazla  
GTX 1650 işlemci, i5 11320H 8 GB RAM laptop arkadaşlar. Kasma var aşırı ısınma yok. GameLoop'tan oynuyorum, 32 Bit yüklü 60FPS ayarladım 40'lara düşüyor kalabalık yerlerde. Ayarları ne yapayım? Oyun PUBG.

GTX 1650 işlemci, i5 11320H 8 GB RAM laptop arkadaşlar. Kasma var aşırı ısınma yok. GameLoop'tan oynuyorum, 32 Bit yüklü 60FPS ayarladım 40'lara düşüyor kalabalık yerlerde. Ayarları ne yapayım? Oyun PUBG.

GameLoop ayarlarını gösterir misin?

Laptop prize takılı gamellop ayar motor otomotik kullanıyorum ilk 5 tık açık kenar yumuşatma kapalı işlemci RAM otomotik alıyorum 3.7 güncellemede ilk defa siyah oldu harita.

@yiyitc5 @ÇerezTGRL yardımcı olur musunuz?

Laptop prize takılı gamellop ayar motor otomotik kullanıyorum ilk 5 tık açık kenar yumuşatma kapalı işlemci RAM otomotik alıyorum 3.7 güncellemede ilk defa siyah oldu harita.

@yiyitc5 @ÇerezTGRL yardımcı olur musunuz?

Bekle fotoğraf atacağım öyle yap ayarlarını.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısaı.PNG
    Ekran Alıntısaı.PNG
    28,6 KB · Görüntüleme: 28
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    43,4 KB · Görüntüleme: 29
Opangl daha çok kastırmazmı ben denemiştim daha çok kasıyordu başka ayar var mı önerebileceğin.

Arkadaşlar bilgisi olan var mı lütfen yardım edebilir mi?

Opangl daha çok kastırmazmı ben denemiştim daha çok kasıyordu başka ayar var mı önerebileceğin.

Arkadaşlar bilgisi olan var mı lütfen yardım edebilir mi?
Bilgisayarın işlemcinin dahili ekran kartını kullanıyorsa olabilir. Ayrıca yeni mi olmaya başladı?

Yok oynadığımdan beri kasma var adam olmayan yerlerde kasma yok adam olunca gelince kasıyor FPS düşüyor bayağı.

İşlemci 100%60 falan kullanıyor ekran kartı 100%30 gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı