GTX 1650 laptopta Valorant donuyor

Arkadaşlar merhaba. Elimde i5 10300h, GTX 1650, 16 GB RAM bir PC var ama Valorant'a girince Alt Tab atınca mouse kasarak dönüyor. Oyunda ani donmalar meydana geliyor. Oyunu HDD'den SSD'ye attım, sonuç hâlâ aynı. CS:GO denedim. CS:GO'da ise böyle bir sorun yok ve oyundayken mouse birden dönmeyebiliyor. Mouse modeli MSI GM08.

Arkadaşlar merhaba. Elimde i5 10300h, GTX 1650, 16 GB RAM bir PC var ama Valorant'a girince Alt Tab atınca mouse kasarak dönüyor. Oyunda ani donmalar meydana geliyor. Oyunu HDD'den SSD'ye attım, sonuç hâlâ aynı. CS:GO denedim. CS:GO'da ise böyle bir sorun yok ve oyundayken mouse birden dönmeyebiliyor. Mouse modeli MSI GM08.

Başka bir mouse ile dener misin? Veya touchpad ile. Bu arada CS:GO rekabetçi de kaç FPS alıyorsun? Aynı sistemin 8 GB RAM'li olanı bende var ve 8 GB RAM almayı planlıyorum da ondan sordum.

Mouse un dönmeme sebebi donması mı?
Ayrıca Alt+Tab'tan oyuna geçince bazen kasmalar olabiliyor. Bir daha Alt+Tab yapıp oyuna girin geçiyor.(bende düzeliyor)
Hem Valorant sorunlu bir oyun öbür oyunlarda böyle bir sorun olmuyorsa sistemin ile alakalı değildir demektir. Korkmana gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı