GTX 1650 laptoptan görüntü nasıl aktarılır?

Dreaz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Ryzen 7 4800H işlemci ve NVIDIA GTX1650 ekran kartlı laptopum mevcut.
Laptopu kasa olarak kullanıp monitöre bağlamak istiyorum fakat HDMI kablosu takınca görüntü gidiyor, monitöre de geçmiyor. Çözemedim bir türlü. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yinele yaptım o ekran ayarımı şuan ekranı okutabildim fakat aktaramıyorum görüntüyü

Evde HDMI girişi olan bir televizyona varsa ona bağlamayı deneyebilir misin? Mümkünse farklı kablo ile de denersen iyi olur.

Monitör üzerinden de doğru HDMI girişini seçtiğinize emin olun. Sürücüler güncel değilse güncelleyin.

Kabloyu bağladıktan sonra Windows + P tuşuna basın, sonra 2 kere aşağı gidip Enter tuşuna basın.
İşlemci görüntü kartına bağlı olduğunu buldum hdmı girişimin faka
Evde HDMI girişi olan bir televizyona varsa ona bağlamayı deneyebilir misin? Mümkünse farklı kablo ile de denersen iyi olur.

Monitör üzerinden de doğru HDMI girişini seçtiğinize emin olun. Sürücüler güncel değilse güncelleyin.
çözdüm laptobum 144 hz monitör 200 hz desteklemediği içinmiş sanırım 144 yapınca düzeldi ikisini de fakat monitörü 200 olarak kullanamıyorum şimdi de

İşlemci görüntü kartına bağlı olduğunu buldum hdmı girişimin faka

çözdüm laptobum 144 hz monitör 200 hz desteklemediği içinmiş sanırım 144 yapınca düzeldi ikisini de fakat monitörü 200 olarak kullanamıyorum şimdi de

Laptopların HDMI çıkışlarının versiyonları genelde düşük oluyor ve yüksek Hz desteklemiyor, yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı